Sådan kost på arbejdspladsen

07/05/2011 by admin

Sådan kost på arbejdspladsen

Opretholde en sund livsstil kan være en udfordring i arbejdet. Det er lettere at styre kost og motion derhjemme. Fristelser til mellemmåltid mens arbejde kan være store, og ofte vanskelig at undgå. Kombinere med de job, der kræver mange timers sidder ved et skrivebord, slankekure på arbejdspladsen er temmelig meget en tabt kamp. Forberedelse, engagement og ansvarlighed på arbejdspladsen kan hjælpe dig med kost, hvilket kunne føre til en ny, sund livsstil.

Instruktioner

• Forberede sunde snacks. Planlægge og evaluere din tidsplan til at forsøge at forberede når du kan snack og hvilken type snack til at arbejde. For eksempel, hvis Donuts til møder og særlige sammenkomster, frivillige til at give en frugt salat eller grøntsager fad for hændelsen. Også, et æble, druer eller gulerødder og selleri til en eftermiddag snack er gode alternativer til højt kalorieindhold og high-fat snacks.

• Udvikle ansvarlighed. Herunder dine kolleger i dit vægttab indsats kan hjælpe dig med at opretholde en kost på arbejdspladsen. Invitere arbejde venner til at slutte sig til dig i frokosttid gåture eller inviterer en kollega til at deltage i fitnesscentret efter arbejde. Udvikle et Arbejdsnetværk støtte kan hjælpe med at forhindre usunde valg i tider med fristelsen.

• At bevæge os. Ikke blive siddende. Stå op og strække eller gå til en kollegas skrivebord til at stille et spørgsmål. Hvis dit office politik tillader, tage gåture rundt om bygningen i pauserne. Frokost-timers omgange bør være tilladt, men tjek med din vejleder. Udøver på pauser og ofte engagerende i blide strækninger i udflugtsskranken kan både øge arbejdspladsen produktiviteten og mindske behovet for usunde snacks.

• Drik masser af vand. Undersøgelser viser, at drikkevand vil hjælpe med at kontrollere vægten og forbedre kost. Drikke to glas vand før måltider hjælper slankekure og forbedrer vægttab, ifølge en undersøgelse foretaget af American Dietetic Association. Den menneskelige krop har en vanskelig tid på at fortælle forskellen mellem sult og tørst. Drikke vand, men ikke for meget, til at slukke din sult.

Tips & advarsler

  • Tjek dit kontor politik om at erstatte din kontorstol med en balance bold, der kan styrke core muskler, der forsømmes af mere traditionelle pladser. Brug bolden i kortere perioder i løbet af dagen.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com