Hvordan at rengøre tandproteser hjemme

02/27/2011 by admin

Hvis du bærer proteser, du har brug at vide, hvordan at rengøre dem hjemme. Købe en protese cup, hjælper rengøring tabletter og en protese tandbørste dig med at holde dine tandproteser ren. Protese kopper kommer i forskellige varianter, så får den, der passer dig. Protese rengøring tabletter kommer i forskellige mærker og sorter som natten, rygning og regelmæssig. En protese tandbørste er anderledes end en almindelig tandbørste og designet specielt til rensning af tandproteser.

Instruktioner

• Fyld protese kop med vand. Sørg for at vandet er varmt, men ikke varm da dette kunne smelte dine tandproteser. Kun fylde koppen halvvejs, da det vil stige, når du lægger i dine tandproteser.

• Tilføj en protese rengøring tablet. Rengøring tabletter kommer i strimler af fire eller seks afhængigt af størrelsen på boksen. Tear off en af tabletterne, åbne den og sætte tabletten i koppen. Prøv ikke at røre tabletten--åbne toppen og Lad tabletten falder i den protese kop og smider emballage.

• Vent indtil den rengøring tablet opløses. Der vil boblende fra rengøring tablet, indtil den er opløst. Når det opløses, tag dine tandproteser og sætte dem i vandet. Hvis vandet ikke dække proteser, derefter tilsættes lidt mere vand indtil de er dækket.

• Lad dine tandproteser sidde i vand i mindst 15 minutter. Hvis du bruger de overnight tabletter, kan du lade dine tandproteser i vandet natten over og rense dem med tandbørsten i morgen. Selv med de almindelige tabletter, kan du lade dem i natten over hvis du vælger.

• Rengør dine tandproteser med tandbørsten. Når du har lad dem sidde vand i et stykke tid tage tandproteser ud en ad gangen og ved hjælp af tandbørsten og rengøring løsning fra protese cup, ren hver plade. Når du rengør dem og skyl dem med klart vand, anvende lim og læg dem tilbage i munden.

Tips & advarsler

  • Det er ligegyldigt den rækkefølge du rense dine tandproteser. Kun rene begge stykker.
  • Kontroller dine tandproteser er altid i vand, da skaden kan opstå, hvis de er ude af vand i længere tid. Vær omhyggelig med at holde vandet varmt og ikke varm da du ikke ønsker at smelte dine tandproteser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com