Sådan måler vifte af bevægelse i albuen Supination

01/04/2011 by admin

Albue supination er når din palm er op, og de to knogler i underarmen (radius og ulna) ligge side om side. Du supinate din albue ved hjælp af proksimale (albue) og distale (håndled) radioulnaris leddene. Supination er vigtigt for holding, transporterer, aflevere varer til en person, placere genstande ned og svinge en ketsjer. Vifte af bevægelse (ROM) refererer til den retning og udstrækning af fælles bevægelse og er målt i grader. For at måle albue vifte af bevægelse præcist, være sikker på skulderen ikke er involveret.

Instruktioner

• Placer arm, albue og hånd supination test. Fagets albue skal være rørende siden af hans krop og underarmen er ude på en 90-graders vinkel fra albuen med tommelfingeren op (palm er ikke op eller ned, men står over for i). Du ønsker ikke armen lige ned med fingre mod gulvet eller skulderleddet vil bidrage til at supinate. Dette vil give en falsk range of motion rating.

• Brug en goniometer (ROM værktøj med akse og to arme) til at måle aktive supination på dit emne. Placer værktøjet akse over håndleddet fælles. En arm af værktøjet peger langs tommelfingeren. Anden arm lægger på underarmen. Derefter, mens emnet roterer aktivt sin tommelfinger ud med håndfladen opad, graden af supination læses på vinkelmåleren og indspillet.

• Fortsætte med at bruge vinkelmåleren til måling af passive supination. Efter personen, der har aktivt roteret sin tommelfinger ud så vidt muligt, bruge mindre kraft på hånden til fortsat at supinate armen. Derefter læse graden af supination på værktøjet og optage den. Dette giver dig en særskilt passiv albue supination foranstaltning.

• Foranstaltning aktiv og passiv albue supination flere gange. Ved, at dette er et vanskeligt mål til at beregne præcist med en goniometer, så du måske ønsker at gentage målingerne og tage et gennemsnit. Du kan også udføre målinger for anden arm.

Tips & advarsler

  • Forstå hvad normalområdet for albue supination er til sammenligning. Intervallet for aktive supination er normalt omkring 85 grader (passiv supination kunne være 10 til 15 grader højere). Sammenligne goniometry aflæsninger du fik for aktive supination til normen. Korrekt måling af albue supination er den aktive score. Passiv score angiver om albuen kan faktisk supinate yderligere bistand.
  • Praksis ved hjælp af en goniometer for flere runder før du forsøger for at tage en reel måling. Det tager lidt øvelse at perfektionere teknikken.
  • Dem med Tennisalbue er tilbøjelige til at have lavere målinger af aktive ROM i de berørte arm.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com