Sådan Treat Gilberts sygdom

01/16/2011 by admin

Der er flere medicinske tilstande, der ikke kan undgås, men i stedet er passeret gennem generationer genetisk. En sådan betingelse er kendt som Gilberts sygdom, der påvirker leveren. Dette er normalt en mild tilstand og kan behandles noget nemt.

Instruktioner

Sådan Treat Gilberts sygdom

• Få en blodprøve. Dit første trin til behandling af Gilberts sygdom er at finde ud af hvis det er den betingelse, du lider. Gilberts kan påvises ved en unormal blodprøve, så få en blodprøve er din første skridt i retning af behandling.

• Bemærker dine symptomer. Gilberts sygdom manifesterer sig ligner gulsot, så Bemærk Hvis din hud viser en gullig farve eller hvis dine øjne bliver unormalt hvid. Træthed er også et symptom på Gilberts og mærke disse symptomer vil hjælpe dig med at behandle Gilberts sygdom.

• Finde den underliggende årsag til din gulsot. Dette kan er normalt det vigtigste skridt til at beslutte, hvad der ellers skal gøres for at behandle Gilberts sygdom og hvilke forholdsregler bør tages.

• Tage Phenobarbital. Denne type medicin har været kendt for at behandle Gilberts sygdom. Hvis du har betingelsen, finde ud af dine muligheder og resultaterne af at tage Phenobarbital.

• Undgå aktiviteter, der vil skade din lever. Gilberts sygdom påvirker din lever, er det vigtigt at holde din lever i den bedste form. Ikke drikke overskydende alkohol, og undgå medicin, der har været kendt for at indvirke negativt på leveren.

• Forvisset. Gilberts sygdom er ikke skæbnesvanger og er forbundet med en normal levetid. Hvis du er diagnosticeret med Gilberts sygdom, være sikker på at kan du føre et helt normalt liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com