Hvordan man kan reducere risikoen for spontan abort

12/17/2010 by admin

Hvordan man kan reducere risikoen for spontan abort

Ingen vordende mor ønsker at forestille sig muligheden for en abort. Mens abort ikke kan undgås fuldstændigt, vil denne artikel uddanne dig om ting du kan gøre for at reducere din risiko.

Instruktioner

• Ikke ryger eller drikker. Kræftfremkaldende stoffer og nikotin i cigaretrøg og de negative virkninger af alkohol kan gøre en række ting til et foster, udover fremkalde abort. Det kan give barnet at blive født med en forstørret hjerte eller med en nikotin og/eller alkohol afhængighed, og chancerne for barnet at have et vilkårligt antal andre fosterskader kan næsten fordoble. Hvis du ryger eller drikker, anbefales det, at stoppe før du forsøger at blive gravide.

• Ikke tager nogen medicin, som ikke er godkendt af din behandlende læge. Tager receptpligtig medicin såsom Vicodin, Loritab eller enhver anden recept smerte medicin eller OTC lægemiddel kan forårsage død af barnet, eller barnet kan blive født med en afhængighed eller underudviklede kropsdele. Efter undfangelsen, straks underrette din barsel sundhedstjeneste læge af nogen form for medicin, du kan tage, så at hun kan vurdere risici for dit barn.

• Undgå koffein på næsten alle omkostninger vil være godt for et foster. Som bekendt, er kroppen af et foster ikke så udviklet som en voksen. Koffein i store mængder over tid kan forårsage problemer i voksen kredsløbs- og fordøjelse. Koffein har også været forbundet med psykiske lidelser. Hvis et foster forbruger for meget koffein, de følgende ting kunne medføre: fosteret kan være født med en afhængighed af koffein, fosteret kan være født med en vansiret eller defekte hjerte, mave og andre kredsløbsproblemer. Hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, kan du overveje at skifte koffeinfri drikke i løbet af din graviditet.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er sikker på, hvad du bør indtage, mens gravid, spørge din omsorgsfuld læge.
  • Kvinder bør forbruge vitaminer folinsyre og vitamin B12 at sikre sundhed samtidig transporterer et barn.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com