Sådan skal du tage Bromelain hverdagen for fordøjelsen

12/31/2010 by admin

Bromelain er en kombination af Proteolytiske enzymer, der stammer fra frugt kerne og stilke af ananas. Proteolytiske enzymer, der arbejder for at nedbryde proteiner. Ifølge University of Maryland Medical Center, bromelain's enzym handling kan bidrage til at dæmpe symptomer på dårlig mave eller halsbrand og en dyr undersøgelse viste bromelain kan have en effekt på diarré forårsaget af bakterier.

Instruktioner

Bromelain kan forbedre Digestive sundhed

• Tale med din sundhedspleje udbyder eller herbalist om bromelain, og foretage visse du ikke har nogen betingelser, der kan kontraindikere at tage det som et dagligt supplement. Han eller hun kan også give en indikation af hvad dosis ville være egnet til dine behov. En foreslåede dosis for digestive sundhed er 500 mg tre gange om dagen. Bromelain kan tages med eller uden mad.

• Tale med betroede medarbejdere hos din lokale helsekost butik og bede om deres vejledning, når du vælger et mærke af tillægget. Da dette ernæringstilskud ikke er reguleret af FDA, kan mærker variere i deres renhed. Rabat mærker kan også være af ringere kvalitet og styrke.

• Registrere nogen igangværende symptomer på fordøjelsesproblemer du har oplevet. Tænker på de sidste seks måneder og Bemærk symptomer, såsom fordøjelsesbesvær, halsbrand, gas og oppustethed, der har påvirket dig mere end flere dage ad gangen, og som har gentaget sig ofte.

• Styr dine symptomer, når du begynder at tage daglige doser af bromelain og Bemærk forbedringer samt symptomer, der fortsat. Hvis dine symptomer forværres, bør du stoppe med at tage bromelain og konsultere din sundhedspleje udbyder.

• Tillad fire til seks uger til at se om der er nogen reelle og varige forbedringer. Hvis bromelain giver lindring af dine symptomer på fordøjelsesbesvær, gas, oppustethed eller uregelmæssighed, fortsætte med at tage supplement til at nyde dens fordele.

Tips & advarsler

  • Bromelain er også anses for at være en anti-inflammatorisk, hvilket gør det til et populært supplement blandt dem, der lider af gigt eller andre typer af betændelse. Da bromelain er en antikoagulans (blodfortyndende), mener nogle forskere, at det kan være gavnligt for hjertesundhed.
  • Mennesker, der er allergisk overfor ananas bør ikke tage bromelain. Også, dem med mavesår eller der tager blodfortyndende medicin kan være i risiko for alvorlige komplikationer ved at tage bromelain. Check med din sundhedspleje udbyder, før du tilføjer dette supplement til din daglige regime. Hvis du tager bromelain og opleve nogen kløe, udslæt, hævelse, opkastning eller diarré, stoppe med at tage det straks, og søge lægehjælp.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com