Tips til en sund tyndtarmen

12/06/2010 by admin

Tips til en sund tyndtarmen

Tyndtarmen spiller en vigtig rolle i kroppens fordøjelsessystem. Det deltager afgørende i fordøjelse, absorption og mad transport til andre organer. Det producerer også enzymer, der hjælpe med at nedbryde fødevarer i mindre komponenter. Forståelse af tyndtarmen rolle vil hjælpe dig vide hvordan bedre for at behandle den.

Ordentlig kost

Ordentlig ernæring er svarende til godt orgel betingelser. Dette er grunden til, at kost spiller en vigtig rolle i at opretholde en sund tyndtarmen. Tilstrækkelig kost er anbefales for at sikre nem fordøjelsen. Moderation af alt er nøglen. Spise fødevarer, der er rige på fibre kan bidrage til at gøre afføring lettere, men det er også usundt at overdrive det. Frugter og grøntsager er også godt for din tyndtarmen. Overdreven indtagelse af mejeriprodukter, pasta, brød, pizza og andre fødevarer rige på stivelse oprette gær vækst og kan gøre tarm langsomme og kan udgøre tyndtarmen problemer.

Øge vandforbrug

Vand spiller en vigtig rolle i at rense den intestinale vej for at sikre areal er nok til, fordøjelsesprocessen. På grund af tyndtarmens evne til at absorbere vand, stigende vand forbrug hjælper rene det og hele fordøjelsessystemet, begynder med munden og fortsætter ind i spiserøret, mavesækken, tyndtarmen og tyktarmen, hvilke flushes affald ned til endetarmen.

Motion

Motion kun gøre ikke dig fysisk fit, kan det også forbedre organfunktioner og sundhed. Der er specifikke øvelser til tyndtarmen, der kan styrke det mod blokeringer. En er tyndtarmen meridian balancering. Denne øvelse er enkel, men udføre det korrekt for at få de bedste mulige resultater. Sidde på hælene og sænke dit hoved til jorden. Interlock dine hænder med håndfladerne vender hinanden på den nederste del af rygsøjlen. Inhalere mens strække dine arme opad. Hold denne stilling i 30 sekunder, så Træk vejret dybt gennem næsen. Udånder og Gentag processen

Tygge godt

Tygge er en grundlæggende aktivitet, der er for det meste taget for givet af mennesker, der spiser skyndsomt. Hvad mange mennesker ikke indser er, at tygge mad godt magi i fordøjelsesprocessen. Når vi tygge vores fødevarer godt, bliver de nemt belagt med mundens spyt og mavesyren når de når maven. Således, kroppen bruger mindre energi for fordøjelsen. Derudover er næringsstoffer fra godt tygget fødevarer frigivet og ligestillet hurtigere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com