Ekstremt tørre & kløende hudbehandlinger

03/06/2014 by admin

Meget tør og kløende hud er ikke kun irriterende, det kan føre til et udvalg af problemer. Konstant skrabe et kløende område kan rive huden, forårsager mulig infektion. Ekstremt tør hud kan knække åbne, også forårsager mulig infektion. Fordi tør hud er usundt og tager længere tid at helbrede, vil selv ikke-forretningsmæssigt forbundne hudproblemer tage meget længere tid at reparere. Tør og kløende hud er forårsaget af dehydreret hud med en lav fugtighed. Den eneste måde at reparere problemet er at øge din huds samlede fugt.

Drikkevand

Drikke nok vand hver dag er afgørende for at holde hele din krop sund, især din hud. Staying hydreret holder din hud næret indefra, at hjælpe det bevare højere fugtniveau. Nøjagtige Vandbehovene ændring fra person til person, men et gennemsnit på 64 ounce af vand en dag anbefales normalt.

Spise sundt

Opretholde en sund kost er så vigtig for en sund hud som det er for en sund krop. Kostvaner, der er høj i salt og/eller lavt fedtindhold kan ofte føre til tør og kløende hud. Kost mangler grundlæggende vigtige vitaminer og mineraler kan også føre til tør hud. For at hjælpe med at holde din hud hydreret og sundt, Sørg for at du spiser en velafbalanceret kost med masser af sunde fedtstoffer, der indeholder omega-3 og omega-6.

Ordentlig badning

Ordentlig badning teknikker kan hjælpe med at forhindre tør og kløende hud. Aldrig bade eller brusebad i dampende varmt vand. Det stinker bare fugten fra huden. Stick med varme og køle vand i stedet for at bidrage til at bevare korrekt fugtniveau. Brug aldrig hårde eller billige sæber, de vil også udtørre din hud. Prøv fugtgivende sæbe og krop vasker i stedet. Anvende nogle lotion inden for få minutter af endt et brusebad eller badekar. I løbet af denne tid, huden er blød og porerne er åbne, så lotion til at blive absorberet dybt ind i huden.

Lotion

Brug lotion regelmæssigt i løbet af dagen kan hjælpe helbrede og fugter tør og kløende hud. Det er vigtigt at bruge en olie-baserede lotion, som dette vil levere mest fugt. Vand eller alkohol baseret lotion ender sutter nogle af fugt tilbage ud af din hud. Prøv en olie og havregryn baseret lotion, hvis du har problemer med kløende hud.

Vaseline

Vaselin er en oliebaseret gelé, der har vidunderlige fugt egenskaber. Prøv at anvende et tungt lag vaseline til din tørre hud. Dække huden med en tyk og gamle stykke tøj, som gamle sokker til dine fødder eller gamle sved bukser til dine ben. Dette vil bidrage til at skabe en barriere således at gelé ikke komme over det hele. Lad jelly blød i natten og i morgen vil du have meget blød og hydreret hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com