Anvendelser af Sulforaphane

02/17/2014 by admin

Sulforaphane er et sammensat findes i visse grøntsager, især broccoli. Det kan opnås naturligvis ved at spise rå broccoli spirer og andre sulforaphane-holdige grøntsager. Madlavning grøntsager høj grad reducerer mængden af sulforaphine stede i dem. Sulforaphane kosttilskud er også tilgængelige i helsekost og vitamin butikker. Sulforaphane kan bruges til at bekæmpe en række betingelser og sygdomme.

Kræft

Sulforaphane bruges til at behandle en række kræftformer, herunder kræft, gliom og bryst prostatakræft. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2005 spørgsmålet om "The Journal of Biological Chemistry", forårsager sulforaphane død i menneskelig prostata cancerceller. Det hæmmer celledelingen i gliom og bryst kræft, som kan forhindre metastaser. Når det tages af raske personer, kan sulforaphane forebygge kræft fra udviklingslande.

Mave-tarmkanalen

Sulforaphane viser løfte i behandling af ulcus sygdom og forebyggelse af gastrisk kræft. En 2008 undersøgelse foretaget af forskere ved Tokyo University of Science fundet at sulforaphane dræbt Helicobactor pylori bakterier og forhindret gastrisk atrofi. Disse bakterier er den mest almindelige årsag til mavesår sygdom, og er stærkt knyttet til mavekræft. Bortset fra dens bakteriedræbende egenskaber beskytter sulforaphane også maveslimhinden mod oxidativ stress, som reducerer risiko for mavekræft.

Slidgigt

Indledende forskning tyder på, at sulforaphane kan være nyttige i behandling af slidgigt. Slidgigt er forårsaget af brusk degeneration som følge af Chondrocyt celledød. En forskning artikel offentliggjort i en 2011 udgave af "Journal i Cellular fysiologi" bemærkede, at sulforaphane beskyttet Chondrocyt celler mod forskellige stimuli, normalt forårsaget død i disse celler, hvilket resulterede i nedsat cellulær dødelighed. Yderligere forskning er at være forpligtet sig til at afgøre, om sulforaphane er en levedygtig behandlingsmulighed for slidgigt.

Andre anvendelser

Sulforaphane kan bruges til at fremme hjertesundhed ved at reducere kolesterol og forhøjet blodtryk, som begge reducere risikoen for at udvikle hjertesygdom, især i høj risiko mennesker. Det har også vist sig at beskytte nethinder mod lys-induceret nethinde beskadige. En sjælden, genetisk sygdom kaldet epidermolysis bullosa simplex, der er i øjeblikket uhelbredelige, reagerer på behandling med sulforaphane, ifølge forskere ved Johns Hopkins University, der offentliggjorde en undersøgelse i September 2007-udgaven af "PNAS."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com