Hvordan du får Support til Morgellons sygdom

01/06/2011 by admin

Hvordan du får Support til Morgellons sygdom

Patienter med Morgellons sygdom lider af hudlæsioner, uforklarlige fibre stikker ud fra deres hud, hukommelsestab og lammende træthed. Dog mere bekymrende end disse symptomer er manglen støtte og ressourcer til Morgellons patienter. Læger beskrevet Morgellonssyndrom mere end 300 år siden, men den medicinske samfund har ikke formelt anerkendt eller legitimeres denne lidelse. Denne tilsidesættelse gør støtte fra kære afgørende for Morgellons patienter.

Instruktioner

• Kommunikere med andre Morgellons patienter. Selv om de fleste tilfælde af sygdommen forekommer i Florida, Texas og Californien, findes Morgellons patienter over hele verden. Brug online medicinsk diskussionsforummer som vedligeholdes af Morgellons sygdom forskning til at forbinde med andre coping med samme sygdom.

• Finde en læge, der mener, at Morgellons sygdom er en legitim tilstand. Selvom bredt diskonteret i den medicinske samfund, mener en kernegruppe af sundhedspersonale, Morgellons er en reel sygdom.

• Læs om Morgellons sygdom i videnskabelige medicinske tidsskrifter. Peer-reviewede tidsskrifter koncentrat forskning af mange læger til at fremme den medicinske samfund viden om denne lidelse.

• Overveje muligheden af andre sundhedsmæssige forhold, der producerer lignende symptomer. Selv om Morgellons patienter ofte tilskrive alle deres symptomer til Morgellons, sameksistere undertiden andre behandlelige lidelser som angst eller depression med denne lidelse.

• Søge professionel støtte fra en terapeut eller rådgiver. Administration af en invaliderende sygdom sætter stress på alle, herunder pårørende. Hvis du føler at du har brug for mere støtte end kære kan yde, møde med en licenseret professionel uddannet til at hjælpe patienter med helbredsproblemer.

• Deltage i aktiviteter, du nyder. Vedligeholde dine interesser kan give dig håb og en følelse af formål, således at Morgellons sygdom ikke definere dit liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com