Tegn på forhøjede leverenzymer

01/16/2014 by admin

Leverenzymer-- eller proteiner fremstillet af leveren--lade dig vide, hvordan leveren fungerer. Da leveren er det organ, der er ansvarlig for opbevaring og regulering af blodsukker, behandling af stoffer og toksiner, og at fjerne fedt og affald, det er vigtigt, at det forbliver i god stand. Forhøjede leverenzymer kan betyde en alvorlig medicinsk tilstand, herunder leverskader. Mens nogle mennesker kan opleve nogen symptomer, er der tegn på du ikke vil ignorere. Hvis du oplever tegn på forhøjede leverenzymer, konsultere en læge eller sygeplejerske.

Gulsot

Den mest oplagte tegn på forhøjede leverenzymer er ofte gulsot eller en gullig farve. Typisk gælder dette for hud, hvide i øjnene (sclera) og slimhinderne i munden. Gulsot kan forårsage yderligere symptomer, herunder smerter i underlivet, overdreven svaghed, udmattelse og mørk urin.

Kløe

Svær, lokaliseret kløe--kan kaldet kløe--være et andet tegn på forhøjede leverenzymer. Når leveren kan ikke længere behandle toksiner og andre stoffer i kroppen, bygger de op. Denne oprustning forbliver i blodet og huden, forårsager en ukontrollabel klør.

Lys afføring

Taburetter lysere i farven end normalt kan også være et tegn på forhøjede leverenzymer. Dette er forårsaget af en blokering af fælles galdegang, forårsager galde flyde gennem dit blod i stedet frigives i tarmene. Når dette sker, kan en afføring producere ler-farvet afføring.

Hævelse

Da leveren er ansvarlig for håndtering af affald, er det kun naturligt, at hvis noget er slukket, hele din krop kan føle sig "off." Specifikt, kan du opleve hævede ben, fødder og ankler. Du kan finde dig selv at få "vand" let eller lider af en vedvarende oppustet følelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com