Ernæringsmæssige værdi af en engelsk Muffin

01/23/2014 by admin

Ernæringsmæssige værdi af en engelsk Muffin

Lav i fedt og relativt lav i kalorier, en engelsk muffin er et godt valg for en morgenmad brød--især når du vælger hele korn sorter.

Kalorier

En 2 ounce engelsk muffin med ingen toppings generelt har mellem 110 og 150 kalorier, afhængig af mærke og smag. Plain muffins falder på den nederste ende, mens muffins med tilføjelser som æbler eller rosiner falder på den øvre ende.

Fedtindhold

Som hovedregel er engelske muffins lavt fedtindhold. En 2 ounce muffin har mindre at 1,5 gram fedt, under 2% af den daglige fedt tilførsel.

Protein

Afhængigt af de er lavet af mel, har engelske muffins mellem 4 og 5 gram protein. Hele hvede muffins har en større mængde protein end gør muffins lavet af hvidt mel.

Fiber

En hel hvede 2 ounce engelsk muffin har omkring 5 gram fiber, 20% af den anbefalede daglige tilførsel, mens en almindelig engelsk muffin har ca 4 gram.

Natrium

En 2 ounce engelsk muffin indeholder et gennemsnit på omkring 250 mg natrium, som er omkring 10% af den daglige tilførsel.

Mineraler

Engelske muffins indeholder både calcium og jern. En 2 ounce servering vil normalt give omkring 10% af den anbefalede mængde calcium, og 8% af den anbefalede om af jern.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com