Ordentlig vejrtrækning teknikker under fødslen

02/12/2010 by admin

Ordentlig vejrtrækning teknikker under fødslen

Ordentlig vejrtrækning teknikker kan påvirke din sindstilstand og tilstanden af din krop. Vejrtrækning under stressende begivenheder, såsom arbejdskraft og levering, kan hjælpe med slappe af dig at håndtere smerter mere effektivt. Vejrtrækning i en støt rytme er beroligende og giver mere ilt til både mor og baby at bruge under denne anstrengende arbejde.

Første etape

Begynd altid med en dyb udrensning ånde. Dette stopper handlingen, sætter du fokus og trækker i ekstra ilt til at forberede dig til at arbejde videre. Når veerne bliver stærk nok til at være i stand til at tale gennem dem, bruge langsom, støt vejrtrækning til at give dig fokus og hjælpe arbejde gennem smerten. Tage en dyb udrensning ånde i begyndelsen af hver sammentrækning og fokus. Inhalere gennem næsen og udånder gennem munden i en reguleret stabil rytme. Presse luften, indtil du ønsker at trække i din næste åndedrag.

Accelereret åndende

Når intensiteten af arbejdskraft og sammentrækninger stiger, skifter vejrtrækning teknik til en mere aktiv mønster. Begynde med dyb udrensning ånde og igen inhalere med næsen og udånder gennem munden. Som smerte og intensiteten af de mere avancerede veerne begynder, øge tempoet af vejrtrækning og skifte til indånding og udånding i lavvandede vejrtrækninger gennem munden. Fokus på opholder sig afslappet og matchende vejrtrækning til sammentrækning. Som sammentrækningen begynder at toppe, øge vejrtrækning. Langsomt tempo og slappe af som sammentrækning svinder.

Variabel vejrtrækning

I den sidste fase af levering kommer den genkendelige mønster af "bukser, bukser, slag" i brug. Optrapningen af både smerte og stress af veer kræver intens, aktiv vejrtrækning. Trække i dyb udrensning ånde som sammentrækningen begynder og fokusere din opmærksomhed på et enkelt punkt som et objekt eller din partner. Trække vejret gennem munden i et fast, lavt tempo. Op til 20 vejrtrækninger i 10 sekunder er muligt i denne fase af aktiv vejrtrækning og arbejdskraft. Efter den tredje eller fjerde åndedrag, blæse ud en højere bukser. Sætter ord på en "som," Hvis dette hjælper dig med at fokusere. Holde dette mønster går indtil sammentrækning slutter.

Anden fase arbejdskraft

Denne vejrtrækning teknik bruges under den del af arbejdskraft, når det er tid til at skubbe babyen. Træk i en dyb udrensning ånde når sammentrækningen begynder og lad hele din krop slappe af. Lad sammentrækning guide dig gennem accelereret vejrtrækning nødvendigt sammentrækning bygger. Når det bliver nødvendigt at skubbe, tage en dyb indånding, krølle dig selv i at skubbe holdning og forsøge at holde vejret, når du begynder at skubbe. Frigive ånde langsomt og kraftigt af gryntende hvis nødvendigt. Slip din ånde efter 5-6 sekunder og indånd igen. Tag en dyb indånding igen som du bærer. Gentag dette indtil den sammentrækning ender, og derefter tage dybe udrensning indåndinger, som du slappe af din krop.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com