Tegn & symptomer af Shopaholics

09/23/2013 by admin

Tegn & symptomer af Shopaholics

Købe og indsamle genstande er normalt en normal tidsfordriv, men det er vigtigt at genkende, når denne hobby har krydset over til noget mere alvorligt. Officielle diagnoser er bedst at overlade til fagfolk, men der er nogle afslørende tegn, kompulsiv shopping er blevet et problem.

Besættelse med penge

For en person, der har en shopping afhængighed, kan ikke har adgang til penge eller kreditkort producere en fornemmelse af at være tabt. En optagethed af hvor mange penge personen, der er tilgængelige for køb eller at vide, at de ikke har mulighed for at foretage yderligere køb kan være en kilde til angst eller depression.

Ubrugte indkøb

Shopaholics købe ofte langt mere tøj og andre varer end de muligvis kan bruge. De har toiletter og frysere fyldt med tøj, apparater og andre elementer, der stadig bærer de salg mærker og har aldrig været brugt. Shopaholics har stadig trang til at foretage indkøb; Dette er et tegn på et problem.

Duplikeret køb

Symptom på dublerede køb kan ikke være så tydeligt i forbindelse indkøb for mange elementer af tøj, fordi folk rutinemæssigt har flere trøjer eller par bukser. Men kun eje flere brødristere, støvsugere eller andre sådanne elementer, husholdnings- og køkkenudstyr, husstande generelt har brug for en af kan være en advarselstegn på et potentielt problem.

Skjule køb og regninger

Et træk af denne lidelse er tvang til at skjule alle beviser for overdreven shopping. Folk, der kæmper med kompulsiv shopping ofte skjule de ting, som de har købt samt kvitteringer, regninger og kreditkortoplysninger. Disse taktikker er sjældent lykkes at holde afhængighed skjult, men skjuler overdreven Køb giver mulighed for narkomaner at midlertidigt undgå konfrontation med ægtefæller og familiemedlemmer.

Klare mekanisme

Shopping som et middel til at klare med skuffelse, kan vrede eller frygt være et tegn på at en afhængighed er blevet dannet. Shopaholics manglende evne eller værktøjer passende udtrykke negative følelser. I stedet for at konfrontere en person, der har ondt eller at finde en produktiv afsætningsmulighed for deres vrede, kompulsiv shoppere begrave disse følelser og aflede sig selv med lejlighedskøb jagt og erhverve nye ting.

Midlertidig eufori

Shopping narkomaner oplever ofte en euforisk følelse, når de er midt i en udgifter amok. Denne følelse er ofte sammenlignet med den høje filt af narkomaner. Når shopping narkomaner vende hjem efter en amok er de så ofte overvinde med følelser af skyld, skam, forlegenhed eller forvirring. Dette er fordi den høje tilbydes af shopping kommer fra køb af varer og ikke eje i henhold til neurolog Gregory Berns, MD, PhD., af Web MD.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com