Tussionex bivirkninger

03/02/2010 by admin

Tussionex er en receptpligtig medicin anvendes til behandling af allergier og undertrykke kroppens naturlige trang til at hoste. Selvom det er mærket med den eneste FDA godkendte 12-timers flydende hoste medicin på drug's hjemmeside, er Tussionex i stand til at forårsage en række bivirkninger.

Almindelige bivirkninger

Den mest almindelige bivirkning af Tussionex er døsighed. Derfor er det ikke tilrådeligt at køre bil eller betjene tunge maskiner samtidig med at tage stoffet.

Virkninger for mave

Tussionex medfører sommetider kvalme og opkastning. Når det tages for en længere periode, kan det forårsage forstoppelse.

Psykiske bivirkninger

Angst, frygt, depression, opstemthed, svimmelhed og humør ændringer er mulige psykiske bivirkninger af Tussionex.

Afhængighed

Fordi det indeholder de narkotiske hydrocodone, resulterer Tussionex undertiden i fysisk afhængighed, hvilket betyder, at dens ophør kan forårsage tilbagetrækning reaktioner. RxList rapporter at afhængighed kan forekomme efter flere ugers brug, men kan forekomme i så lidt som et par dage.

Respiratorisk Depression

Selvom oftest forbundet med overdosis, forårsager Tussionex undertiden respiratorisk depression når det tages som foreskrevet, især hos børn. Respirationsdepression er en potentielt fatal tilstand, der opstår, når hjernestammen er påvirket af narkotika, hindrer respiration. Dette resulterer i en ophobning af kuldioxid og en farlig fald i pH i blodet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com