Saftpresning opskrift for Rosacea

03/04/2010 by admin

Rosacea er en inflammatorisk hudsygdom, der forårsager kinder, næse, hage og pande at blive rød med små, pus-fyldt pustler. Rosacea årsag er ukendt og kan forekomme hos personer i alle aldre. Nogle juice kan hjælpe med at reducere rødme og udbrud forårsaget af rosacea.

Æbler og ingefær

Juice to æbler og en 3-tommer stykke ingefær. Apple-ingefær juice er gavnligt at reducere hud rødme, og zink i ingefær hjælper med at forhindre huden pustler fra formning.

Druer

Saft nok røde eller lilla druer til at fylde et 10 ounce glas. Drik juice ved stuetemperatur og mindst 30 minutter før eller efter måltiderne.

Gulerødder

Juice syv gulerødder for at udfylde en 16 oz. glas. Gulerodsjuice indeholder et højt indhold af vitamin A, som hjælper med at opretholde sunde hud, reducere hududslæt og reparere beskadigede celler. Vitamin A giver også antioxidanter, der bekæmper frie radikaler.

Du kan også tilføje saft af tre gulerødder til saft af en agurk og en rødbede. Juice renser nyrerne og lymfeknuder og giver huden en naturlig glød.

Bær, kirsebær og druer

Saft 1/2 kop hver af blåbær, brombær, kirsebær og druer. Juice blanding giver kroppen med antioxidanter, at berolige huden.

Grapefuit, Orange og grøn peber

Juice 1 grapefrugt, orange og grøn peber. Juice blanding heler sprængte og styrker blodkarrenes vægge.

C-vitamin Mix

Juice en halv en grøn peber, halvt bundt persille og brøndkarse, en kiwi, 1/2 kop kål, en appelsin, halv en grapefrugt og spinat blade til at få et boost af C-vitamin til glødende hud og holde collage stærk og elastisk.

Vitamin A Mix

Juice spinat og selleri til et løft af a-vitamin og klorofyl at reducere huden rødme.

Hvidløg og ingefær

For ekstra fordele, Tilsæt hvidløg og ingefær til enhver saft blanding. Hvidløg indeholder svovlforbindelser, der bekæmper rødme forårsager bakterier og acne. Ingefær indeholder høje niveauer af zink, der hjælper med at holde huden klart og sundt.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com