Introduktion til Depression

12/12/2012 by admin

Introduktion til Depression

Mayo Clinic forklarer, er depression "mere end bare et anfald af blues." Det indikerer ikke en iboende individuelle svaghed. Depression er en kronisk lidelse, der normalt kræver langsigtet forvaltning, ligesom er tilfældet med typiske fysiske sundhed lidelser. Selv om det er en psykisk sygdom, kan depression udløse fysiske symptomer samt.

Definition

Depression, ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), er en stemning uorden, karakteriseret ved følelser af sorg, tab, vrede og frustration. Påvirker omkring 18 millioner amerikanere hvert år, klinisk defineret depression er løbende og blander sig med livets daglige aktiviteter. Det varierer i sværhedsgrad og, som National Institute of Mental Health (NIMH) påpeger, det påvirker ikke kun de direkte ofre, men også det forårsager smerte for venner og familiemedlemmer til den deprimerede person.

Typer

Der findes flere typer af depression. Svær depression, bemærker UMMC, skal vare mindst to uger, men har tendens til at fortsætte i mindst 20 uger. En mindre alvorlig form for depression, dystymi præsenterer mildere symptomer og angiver en øget risiko for svær depression. UMMC rapporterer, at tilpasningsreaktion er en form for depression. Det sker når dit svar til en stor liv begivenhed beder depressive episoder. Atypiske depression, sandsynligvis den mest almindelige form, har tendens til at forbedre, når gode ting til at ske.

Tegn og symptomer

Følelse ned i en kort periode indikerer ikke depression. UMMC siger i stedet, at omkring 90 procent af depression patienter lider under betydelige søvnproblemer, såsom søvnløshed eller overdreven sov. Deprimerede personer kan også opleve en ændring i appetit; koncentrationsbesvær; følelser af self-hate, skyld og værdiløshed; ophidselse, rastløshed og irritabilitet; håbløshed; tanker om død eller selvmord; og en manglende interesse i sex. NIMH hævder også, at depression kan medføre fysiske problemer, såsom hovedpine og fordøjelsesproblemer, der ikke bliver bedre, selv med behandling.

Årsager

De nøjagtige årsager til depression er ukendt. Mayo Clinic viser flere potentielle udløsere, herunder kemiske ubalancer i hjernen, genetik, en ændring af hormoner, der lynhurtig depression, biologiske forskelle i hjerne og traumer fra barndommen oplevelser og begivenheder i livet. UMMC citerer også mangel på søvn, social isolation, dårlig ernæring, alvorlige medicinske tilstande, nogle medikamenter og mængden af eksponering, du har til lys som potentielle årsager til depression.

Behandling

NIMH rådgiver, at medicin og psykoterapi er de mest almindelige former for behandling for depression. Antidepressiv medicin forsøge at ændre kemikalier i hjernen, især serotonin og noradrenalin, som begge regulere humør. Forskellige typer af "samtaleterapi," herunder kognitiv adfærdsterapi (CBT) anvendes til behandling af depression. Længden og hyppigheden af terapi varierer med sværhedsgraden af dit individuelle tilfælde. UMMC bemærker, at livsstilsændringer er ofte ordineret til at lindre depression. Disse omfatter øvelse, som er bevist til at reducere depressive symptomer hos nogle personer med mild til moderat samt svær depression.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com