Hvordan kan man øge graviditet succes med et lavt sædtal

11/30/2012 by admin

At blive gravid kan være svært, hvis du eller din partner har en tilstand, der gør undfangelse næsten umuligt. At have en lav sperm count er et eksempel på dette, og det kan i høj grad påvirke eller ej, du og din ægtefælle er i stand til at undfange. Det er vigtigt, at du lærer hvordan man kan øge graviditet succes med et lavt sædtal for at øge dine chancer for succes.

Instruktioner

• Ændre din kost- og motionsvaner. Mange mænd lider af en lav sædkvalitet er overvægtige og føre en stillesiddende livsstil. Du kan øge din sædkvalitet ved at vedtage en sund kost rig på frugt og grøntsager. Du bør også sikre, at du får mindst 30 minutters motion et par gange hver uge; Også droppe enhver ekstra vægt du medbringer.

• Skåret ud rygning. For at få sundere og øge dine chancer for at blive gravid, skal du også skære rygning.

• Ophold cool. Varme er noget, der påvirker sperm, at de fleste mænd ikke tænke, indtil deres læge informerer de har en lav sædkvalitet. Når sædcellerne får for varmt, de dør, er alt du er i stand til at give din partner således døde sædceller, som ikke er i stand til at undfange. Undgå varme bade og bære tøj, der giver vejrtrækning værelse for din mandig dele. Skift til boksere fra trusser er en fantastisk måde at gøre dette.

• Søge professionel hjælp. Du er ikke den eneste mand i verden at have en lav sædkvalitet. Der er mange læger og specialister over hele landet, der kan yde bistand og forslag på blive gravid med en lav sædkvalitet. Desuden kan de give alternative muligheder skal du og din ægtefælle vælger at forfølge en alternativ rute til at blive gravid.

Tips & advarsler

  • En lav sædkvalitet er et fælles problem, at mange mænd oplever, men få diskutere.
  • Må ikke blive modløs nemt. Være tålmodig. Husk, at det tager bare tid!

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com