Naturlig helbredelse for binyrerne

12/28/2012 by admin

Naturlig helbredelse for binyrerne

Binyrerne er placeret oven på nyrerne og er hovedsagelig ansvarlige for at regulere stresshormoner. Selv om binyretræthed kan påvirke nogen, der oplever hyppige stress, er det ikke en let diagnose. Læger som Bruce Rind MD, assisterende professor ved Howard University College of Medicine, føler det kan være på roden af snesevis af symptomer som træthed, dårlig hukommelse, søvnforstyrrelser, hud problemer og vægtproblemer. Med kost og livsstil ændringer, kan du forbedre eller endda kurere din stressede binyrerne.

Kost

Spise en naturlig kost fyldt med hele fødevarer - dem, der er uforarbejdede og uraffineret--så meget muligt. Fjerne alle sukker herunder honning, melasse, sirup og frugtsaft. I stedet for store måltider, der er svært at fordøje, spise fem eller seks små måltider om dagen, der har økologisk protein som æg, kød, fisk, nødder og frø i kombination med komplekse kulhydrater såsom hele korn, majs, brune ris, quinoa og root grøntsager. Men holde sig væk fra enhver mistanke om allergener som hvede, mejeri og soja, som er hårdt på binyrerne og immunsystemet i almindelighed. Spise fem til ti portioner af grøntsager hver dag for at hjælpe med at levere en bred vifte af antioxidanter, vitaminer og mineraler. Brug kun sunde olier som olivenolie, hørfrøolie, kokos olie og smør. Vælg havsalt over bordsalt, men generelt, undgå fødevarer med højt natriumindhold og sørg for at få nok kalium fra fødevarer som solsikkekerner, nødder, yams, spinat og bønner. Især undgå alle koffein og stimulanser og Drik masser af filtreret vand at bo hydreret og flush toksiner ud af dit system.

Kosttilskud

Prøv at supplere med vitaminer og mineraler kendt for at hjælpe med at støtte adrenal funktion, såsom vitamin C, vitamin B6, zink, magnesium og især Pantothensyre (vitamin B5), som er tæt involveret i binyrebarken funktion og er kommet for at blive kendt som "anti-stress" vitamin. Et andet nyttigt supplement til prøve er ginseng, som har energi-forøge egenskaber og er tilgængelig i kapsel eller te form.

Livsstil

Undgå kraftig motion, som dræner binyrer, indtil du er sundere. På den anden side er blid walking meget gavnligt. Prøv at strække sammen med dyb vejrtrækning teknikker som pilates og yoga.

Se, hvis din sundheds-forsikring plan dækker alternative behandlingsformer, som kan være nyttige i kampen mod stress-relaterede binyretræthed. Gode valg er akupunktur og akupressur, Massageterapi og kiropraktik justeringer.

En anden måde at skære ned på stress at overgreb din krop er at reducere mængden af kemikalier i dit liv. Erstatte giftige rengøringsmidler rundt i huset med naturlige produkter og bruge blidere former for hårfarver, shampooer, makeup og hud plejeprodukter. Må ikke undervurdere betydningen af søvn i stress relief. Få otte til ti timers søvn hver nat, og tage lur i løbet af dagen.

Frem for alt fjerne så mange af de ting fra dit liv, der er afløb, og erstatte dem med dem, der opfylder, som går til stranden, lege med dine børnebørn, dans, musik, skrivning eller maleri.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com