Hvad er gode kostvaner, mens du arbejder?

03/13/2010 by admin

Hvad er gode kostvaner, mens du arbejder?

Arbejder er en fantastisk måde at tage sig af din krop, men det er også nødvendigt at støtte din krop med tilstrækkelig ernæring. For eksempel kan visse næringsstoffer hjælpe din krop til at producere energi og hjælpe dine muskler og hjertet arbejde ordentligt. Dette vil hjælpe dig i din træning, samt hjælpe din krop til at gendanne fra en træning.

Daglige ernæring

Det er vigtigt at sikre, at du får en passende mængde protein og kalorier og andre næringsstoffer i din kost, når du arbejder. Anbefalingerne for dette er tilgængelige fra USDA, baseret på alder, vægt, højde og aktivitetsniveau. Dem, der arbejder for en lang tid, såsom uddannelse til en maraton, rådes til at spise 9-12 portioner kulhydrater, 3-4 portioner af protein, 2-3 portioner af mejeriprodukter og 7-10 portioner frugt og grøntsager om dagen.

Post-workout ernæring

Forskning har vist, at spise kulhydrater og protein efter træning vil hjælpe fremskynde kroppens inddrivelse. Disse bør spises inden for 30 minutter af endt din træning. Det anbefales at spise 0,3-0,6 gram kulhydrater pr. pund af din kropsvægt. For protein er denne henstilling 1 gram protein for hver 3-4 gram kulhydrater.

Tid dine måltider

Nogle mennesker spiser et stort måltid om dagen. Det er ikke sundt, når du arbejder. I stedet, du bør sigte mod at spise mere hyppige og mindre måltider. Dette vil holde en konstant tilførsel af næringsstoffer i kroppen. Det anbefales også at undgå at spise 3-4 timer før sengetid, da denne mad vil blive gemt som fedt. Husk også, at starter dagen med en sund morgenmad er meget vigtigt.

Få mikronæringsstoffer

Mikro-næringsstoffer er meget vigtig for din krop, især med en aktiv livsstil. Disse er vigtige, når du arbejder, fordi de kan hjælpe din krop, både under aktiviteten og med recovery. USDA har rapporteret, at amerikanerne ikke får nok calcium, kalium, fibre, magnesium, og vitamin A, C og E. Det er vigtigt at spise en bred vifte af fødevarer, så din krop får alle næringsstofferne nødvendigt, samt hvad der er nødvendigt til at absorbere hvert næringsstof.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com