Bed Bug metoder

05/02/2010 by admin

Uanset om du sover stramt, kan væggelus stadig bide. Væggelus er små nataktive insekter, der lever af menneskeblod. Efter faldet i brugen af pesticider DDT og med internationale rejser på fremmarch, er bed bug skadedyrsangreb blevet mere almindelige. Bugs bor i små områder og tøj og kan være vanskelige at fjerne, når et område er angrebne. Er klar over de skjulte steder og symptomer på Væggelus kan hjælpe dig med spot en infestation, før det kommer ud af kontrol.

Lokalisere skadedyrsangreb

Væggelus har tendens til at samle hvor du sover, hvilket gør det lettere at fodre om natten, når du er i søvn. De vil typisk gerne skjule i stramme lukkede områder som revner mellem madrasser eller sofa puder. Andre skjulte steder omfatter kanter af tæppe og lille rum som løftede tapet. Væggelus efterlader små mug-lignende pletter af ekskrementer og lille hvide æg, så se efter disse når du tjekker væggelus fællesarealer.

Behandling af bid

Bid fra en væggelus forårsager forskellige symptomer afhængig af personen. I de mest ekstreme tilfælde, bider blive smittet og kan dække hele kroppen, hvis angreb er stor nok. Bid er smertefri, men de hævet bump har tendens til at klø. Astringerende som troldnød eller anti-kløe cremer som kortison og calamine bidrage til at lindre symptomerne på væggelus bider. Anti-inflammatoriske som ibuprofen reducere hævelse i store grupperinger af bider fælles med store skadedyrsangreb.

Behandling af skadedyrsangreb

Væggelus er ekstremt modstandsdygtige skabninger. En voksen Væggelus kan leve over et år uden fodring. Typisk, en professionel skadedyrsbekæmpelse kontrol tjenesten er kaldet til at helt for at fjerne angreb med en kombination af pesticider og rengøring. Madrasser og sofaer skal smides væk, hvis pesticidet ikke kan trænge igennem materialet effektivt. Diatoméjord, et naturligt stof, er i stand til at dehydrere levende væggelus og kan sprayes direkte, når blandet med vand. Udsætte væggelus og deres æg til varme over 115 grader Fahrenheit vil også dræbe dem, men varmen skal anvendes hurtigt for at undgå overførsel af bugs til andre rum.

Kontrol af Hotelværelser

Siden væggelus skjule sig i madrasser, møbler og tøj, er hoteller primære mål for bed bug skadedyrsangreb. Kontroller altid omkring dit hotelværelse for tegn på en infestation før udpakning noget tøj fra din bagage. Bruge stående rack til at holde bagage ud for sal og sted bagagen fra væggelus fællesarealer såsom senge eller andre møbler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com