Hvilke årsager flydere i øjnene?

05/01/2010 by admin

Hvilke årsager flydere i øjnene?

De kan dukke op ud af ingenting, disse flydere, der pludselig vises foran dine øjne. Actually, the floaters aren't in front of our eyes, as it seems, but floating inside the eye, according to Eye-floaters.com. Det, vi ser, er skygger, der flydere støbt på nethinden. Nethinden bagest i øjet og er laget nerve. Det sanser, lys og gør det muligt for os at se.

Udbredt blandt ældre mennesker

Øje flydere ligner sorte eller grå pletter, strenge eller spindelvæv, der svæver om når du flytter dine øjne. Flydere er udbredt blandt ældre mennesker, fordi de er aldersrelateret. De medfører når glaslegemet stoffet i vores øjne bliver mere flydende.

Corpus vitreum

Ifølge Mayo Clinic, Corpus vitreum er det stof, der hjælper med at bevare den runde form for øje. Fine fibre er af millioner, sammenflettet i glaslegemet. Disse fibre er knyttet til nethinden. Efterhånden som vi bliver ældre, væske glasagtige delvist. Når dette sker, stoffet trækker sig væk fra den indre væg af nethinden og krymper endda. Når glaslegemet underspændinger og krymper, det bundter og får trævlet, og stumper af denne vragrester resulterer i de flydere, der blokerer det lys, der passerer gennem vores øjne, skygger støbning på nethinden. Hvis du ser lysglimt, betyder det, at fibrene tugging på nethinden.

Iritis

Øje flydere kan være et symptom på iritis, ifølge Regionalmedicalclinic.com. Iritis er betændelse i det midterste lag af øjet, som kaldes uvea. Iris er den farvede del af øjet. Det ligger bag hornhinden, som er gennemsigtig. Behandlingen kan omfatte øjendråber eller steroid medicin.

Overvejelser

Dr. Chan Lowe af Doctorslounge.com siger at får den lejlighedsvise floater, ikke er grund til bekymring; men vedholdende flydere kunne tyde på at et andet problem er til stede. Hvis der er problemer med nethinden, kan dette forårsage flydere til at dukke op. Floaters kan også være en indikation af en ventende hovedpine. Flydere er også forbundet med forhøjet blodtryk.

Hvornår skal du kontakte din læge

Hvis du har flydere, der pludselig dukke op og du opdager tab af bivirkninger vision, straks kontakte din øjenlæge. Du skal vide, hvis din nethinde er splittet. Det meste af tiden, flydere er uskadelige, men de kan være meget irriterende, især når du forsøger at læse. Lowe rådgiver søger og derefter søger til at flytte flydere ud af vejen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com