Ikke-stimulerende behandlinger for ADHD

04/30/2010 by admin

Mens fleste af ADHD-medicin på markedet er stimulerende medicin, ville nogle voksne og forældre til børn med ADD eller ADHD foretrække at undgå denne type medicin. Heldigvis er der mange andre kurser for ADHD-behandling tilgængelig, uanset om du er på udkig efter en mulighed for alternativ medicin, ikke-drug mulighed eller en blanding af begge. Læs mere om disse behandlinger til at beslutte, hvad der er bedst for dig eller dit barn.

Strattera

Strattera (atomoxetin) er en af de seneste ADHD-medicin på markedet og er stadig kun ikke-stimulerende medicin godkendt til behandling af tilstanden. Hvor andre ADHD medicin er stimulanser, er Strattera en noradrenalin reuptake hæmmer. (Se linket nedenfor for at lære mere om noradrenalin, også kendt som noradrenalin).

Strattera påvirker hjernen anderledes end stimulerende medicin. Da det ikke er et nydelsesmiddel, er dens virkninger på plads på alle tidspunkter (ulig mange stimulerende medicin, der vil fortage sig efter en vis tid).

Som med mange andre psykologiske lægemidler, har Strattera antallet af potentielle fysiske, følelsesmæssige og seksuelle side påvirker. Tjek linkene i "Ressourcer" for mere information om dette lægemiddel og tale med din læge, hvis overvejer det for dig selv eller dit barn.

Kost og livsstil

Mange mennesker med ADHD oplever positive resultater ved at behandle deres symptomer med ændringer i deres kost og livsstil. I hans bøger, "Drevet til distraktion" og "Leveret fra distraktion," anbefaler terapeut og ADHD guru Dr. Edward Hallowell en daglig regime af fysisk træning, samt regelmæssigt tager supplement former for Omega 3 fedtsyrer som måder at hjælpe med at bekæmpe de generende symptomer på ADD og ADHD.

Hallowell anbefaler desuden en varieret kost. Derudover en høj-protein kost og endda blodsukker kan hjælpe en person med ADHD, ifølge en artikel i ADDItude tidsskrift (se link nedenfor).

Coaching og terapi

Andre behandlinger for ADHD omfatter forskellige typer af adfærdsdata terapi og coaching. For ADHD patienter udkig efter noget lidt mere intens end rådgivningen de kan finde i bøger og artikler, ADD/ADHD terapeuter og coaches kan hjælpe med en voksen eller barn med lidelser lærer at omorganisere hans eller hendes liv og relationer ved arbejder one-on-one og hjælpe patienten lære nye metoder til håndtering af og modvirke de problemer, der følger med denne betingelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com