Måder at falde i søvn, når du ikke kan sove

05/04/2010 by admin

Måder at falde i søvn, når du ikke kan sove

En god nats søvn er vigtig for optimal sundhed. Mens du sover, din krop recuperates og reparerer sig selv fra virkningerne af dagens aktiviteter. Uden god søvn, ikke blot vil du føler dig træt, du sandsynligvis vil have en hård tid med fokus på opgaver i løbet af den næste dag. Som frustrerende som et anfald af søvnløshed kan være, kan du bruge en håndfuld af teknikker til at falde i søvn, så du vil vågne udhvilet og klar til at tage på dagen.

Fjern distraktioner

Du kan have problemer med at falde i søvn, fordi dit sind racing. Fjern distraktioner, så du kan slappe af. Slukke alle lysene og trække gardiner for at holde udenfor lys fra skinner ind i dit værelse. Sluk fjernsynet, en vigtig stimulans, der kan stoppe dig fra at falde i søvn. Undgå andre stimuli som læsning og computer brug. At holde tingene rolige og stille er nøglen, så ikke tillader kæledyr eller børn i seng med dig. Deres bevægelser kan forstyrre dig, som du forsøger at falde i søvn.

Mentale Tricks

En traditionel teknik til at få til at sove er at visualisere får og tælle dem, når de krydser gennem din fantasi. Du kan også bruge andre tælle spil, såsom tælle baglæns fra 300. Tage din tid og ånde mellem numrene, med fokus på tallene og din ånde. Klare dit sind, og som du tælle og indånder, visualisere dig selv som allerede i søvn og hvile roligt.

Nulstille din krop

Hvis du ikke kan falde i søvn efter gentagne forsøg, kan du nødt til at komme ud af sengen og slappe af din krop. Køre et varmt bad eller tage en lang brusebad. Lave en kop kamillete eller te med baldrianrod; begge indeholder afslappende agenter. Undgå koffeinholdige drikkevarer. Gøre nogle lys strækninger før det bliver tilbage i seng. En eller to langsom yoga strækninger, forstærket af afslappende vejrtrækninger, vil hjælpe kroppen frigive spændinger.

Justere dit sengetøj

En overset men vigtig faktor i falder i søvn er komforten i din seng. Ældre senge har tendens til at udvikle Hotte steder--områder af madrassen, der bevarer kropsvarme og blive klumpede og ubehageligt. Spejlvende eller rotere din madras, eller hvile på en anden side. Position puder så din nakke og hoved er så behageligt som muligt. Hvis din ark føler kløende, ændre dem. At fjerne tunge dyner fra sengen kan også hjælpe dig med at falde i søvn. Bruge lys lag dækker i stedet til at opretholde en selv kropstemperatur og undgå at føle bundet af tunge tæpper.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com