Sådan fjerner hærdet ørevoks

05/01/2010 by admin

Ørevoks er ikke faktisk en dårlig ting; dens formål er at beskytte øret mod snavs og infektion. Ørevoks består af hud, sved, hår, snavs og en flydende sekretion fra kirtler i øregangen. Børn har tendens til at producere mere voks end voksne, men både voksne og børn kan producere for meget eller udvikle problemer forårsaget af ørevoks. Heldigvis, i de fleste tilfælde at fjerne påvirket eller hærdet ørevoks er ikke svært.

Instruktioner

• Blødgøre ørevoks ved at sætte flere dråber af mineralsk olie i øret. (Du kan bruge en pipette eller medicin dropper til dette.) Vippe dit hoved så dine øre står over loftet, og sætte mineralsk olie i øret. Lad det blive i øret for omkring fem minutter, derefter holde et rent stykke køkkenrulle eller væv til øret og vippe hovedet, så olien løber ud igen.

• Løsn den blødgjorte voks på samme måde, ved hjælp af hydrogenperoxid i stedet for mineralolie.

• Gentag hele processen to gange om dagen, for cirka fem dage.

• Flush øre med vand når du føler voksen har blødes op nok. Fyld en pære sprøjten med varmt (ikke varmt) vand, vippe dit hoved over vasken med øret vender nedad, og forsigtigt sprøjte vand i. Voks skal flyde ud med vandet i vasken. Som alternativ, kan du tillade vand at løbe ind i øret under en bruser og lad den køre tilbage med den blødgjorte ørevoks.

Tips & advarsler

  • Du kan varme mineralsk olie ved at placere lukkede flasken i en kop varmt vand. Før du lægger det i øret, teste olie på dit håndled for at sikre, det ikke er for varmt.
  • Evaluere din problem, før du forsøger at fjerne ørevoks, der er hærdet. Hvis nogen af følgende betingelser gælder, forsøg ikke at fjerne ørevoks på egen hånd: du har smerter eller du kan have bristede en trommehinden; Du kan se en decharge, som ikke ligner ørevoks; du for nylig haft øre kirurgi eller du har øre rør (lille cylindre indsat i trommehinden til at tillade luft ind i mellemøret); du bemærke, at øret har en lugt; eller hvis du har svimmelhed, høretab, ringen ører eller ekstrem kløe. I disse situationer, ringe til din familie læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com