Gigt i knæet behandling

02/22/2010 by admin

Knæet arthritis er et fælles problem påvirker knæleddet. Gigt i knæet resultater fra en opdeling i Ledbrusken dækker enderne af de knogler, der danner oprette knæleddet. En progressiv sygdom, der kan forårsage betydelige smerter og invaliditet, knæet arthritis kan forvaltes og behandlet i en række forskellige måder. Hvad der følger er en kort liste over de mest almindelige typer af knæet arthritis behandlinger.

Resten

Afhængigt af graden af knæet arthritis stede, resten er ofte en effektiv behandling for gigt knæsmerter og betændelse. Mange personer lider af mild til moderat grader af knæet arthritis opleve smertefuld knæ flare-ups relateret til den overbelastning eller overbelastning af deres knæled, enten gennem normale arbejdsaktiviteter eller gennem forskellige former for motion og/eller fitness regimer. En arthritic knæleddet, der bliver mere og mere smertefuld som følge af fysisk aktivitet normalt reagerer positivt på en kort periode af hvile og refrainment fra fysisk aktivitet. Hviler en gigt knee tillader smertefulde, irriteret blødt væv omkring knæet fælles samt knogleenderne og ledkapslen at bosætte sig og blive mindre irriteret og smertefuld.

Ice

Anvendelsen af is eller en ispose på en arthritic knæet er en fremragende form af kortsigtede behandling har til formål at afhjælpe smerter og betændelse. Knæet arthritis, især i de mere moderate og svære tilfælde, ofte gange producerer betydelige mængder af inflammation og hævelse i og omkring knæleddet. Denne betændelse og hævelse øger smerten og reducerer mobilitet. Anvendelsen af is på en betændte og smertefulde gigt knee resulterer i en reduktion i hævelse og betændelse, hvilket igen reducerer smerte og øger knæ fælles mobilitet. Anvendelsen af is på en arthritic knæet er en meget effektiv kortvarig behandling for gigt knæsmerter.

Aktivitet ændringer

Afstå fra visse typer af fysiske aktiviteter, især slagfast og/eller skurrende typer af aktiviteter, er en acceptabel form af langtidsbehandling til håndtering af gigt knæsmerter og handicap. Høj-effekt aktiviteter, såsom jogging, kører, og aerobic, være en enorm byrde for en knæleddet, især en knæleddet, der er beskadiget af gigt. Knæet arthritis resulterer i gradvise nedbrydning og ødelæggelse af ledbrusken, der puder knæleddet. Som ledbrusken nedbrydes, knæleddet mister sin naturlige stødabsorberende kapaciteter og bliver mindre i stand til tilstrækkeligt forsynet med og sprede overvægt lastning. At eliminere høj-effekt aktiviteter (eller begrænse dem) at irritere og forværre en arthritis knæ er en effektiv langsigtet strategi til behandling af knæet arthritis og dens symptomer.

Smertestillende medicin

Mange smertestillende medicin er til rådighed, er meget effektiv til behandling af smerter og betændelse i en arthritic knæleddet. Mange over-the-counter anti-inflammatoriske smertestillende medicin virker godt nok til at håndtere mild til moderat gigt knæsmerter og eventuelle resterende bløddele irritationer. I mere fremskredne stadier af knæet arthritis, især tilfælde, hvor betydelige smerter og ubehag eksisterer endnu i løbet af resten, kan mere kraftfulde narkotika-baserede smertestillende medicin kræves og udnyttet. Selv om smertestillende medicin gør intet for at afhjælpe den underliggende arthritic proces på arbejdspladsen inden for en knæleddet, giver de signifikant smertelindring og øget mobilitet.

Kirurgi

Forskellige typer af operationer er tilgængelige til behandling af knæet arthritis. En af de mest almindelige er knæalloplastik, hvorved de beskadigede dele af knæleddet er fjernet og erstattet med kunstige dele. Knæalloplastik er en meget effektiv operation for at fjerne gigt knæsmerter og gendanne fælles bevægelighed og fleksibilitet. Knæ artroskopi, som indebærer indsættelse af små instrumenter i knæleddet til at visualisere og reparere mindre knæ fælles abnormiteter og dysfunktioner, er en fælles kirurgisk procedure anvendes til at hjælpe med at administrere og forsinke den arthritic proces inden for en knæleddet. Kirurgiske muligheder er normalt reserveret til behandling af knæet arthritis, der ikke har responderet tilstrækkeligt på mindre invasive former for behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com