Hvor godt absorberes Bee Pollen

03/03/2014 by admin

Hvor godt absorberes Bee Pollen

Bee pollen er en homøopatisk stof, der findes i sin naturlige tilstand eller i form af lotion, pudder, daglige kosttilskud eller vitaminer. I sin naturlige tilstand er pollen lille gul, brun eller orange granulat. Selv om homøopatiske specialister Rose bee pollen til sin immun-styrke kvaliteter, diskutere mange læger hvorvidt kroppen er i stand til at absorbere stoffet, og om bee pollen indeholder nogen reelle sundhedsmæssige fordele.

Funktioner

Mange homøopatiske specialister henvise til bee pollen som en "super mad" på grund af dens næringsrige karakteristika; Forskerne mener, at bee pollen indeholder over 97 forskellige næringsstoffer, og alle de essentielle næringsstoffer til at støtte liv, herunder protein, fedt og lipider. Mange atleter tage bee pollen kosttilskud for at øge deres energiforsyning. Desuden mener eksperter, bee pollen kan hjælpe patienter, der lider af astma, fordøjelsesbesvær, allergier, ondt i halsen, acne, træthed, seksuelle problemer og depression. Eksperter mener, bee pollen også kan øge energi og udholdenhed, bremse aldring og fremme prostata sundhed.

Fordele

Bee pollen er rigt på en bred vifte af vitaminer, herunder A, B, C, D og E. Vitamin B er især vigtigt, da det øger stofskiftet, øger energi-niveauer og gør energiproduktion mere effektiv. Bee pollen sammensætning er generelt 24 procent protein, 27 procent kulhydrater (primært naturlige sukkerarter, fruktose og glukose) og 5 procent fedt. Bee pollen er også rig på jern, zink, mangan, kobber, kalium, calcium og magnesium. Derudover er bee pollen rig på antioxidanter, der hjælpe med at bekæmpe off frie radikaler og mindske risikoen for kræft og tidlig ældning. Bee pollen indeholder også lecithin, hvilket er et vigtigt næringsstof, der hjælper i fedt tab.

Absorption af Bee Pollen

Mange læger mener, at næringsstoffer bee pollen ikke let absorberes ind i kroppen; men kvaliteten af fremstilling synes at være den afgørende faktor i absorption niveauer af pollen. Mange bee pollen kosttilskud er dårligt fremstillet, således at næringsstofferne ikke er let tilgængelige for absorption. Generelt, bee pollen med absorption-ready næringsstoffer er dyrere end deres konkurrence, men homøopatiske specialister hævder denne stigning i prisen betyder en forøgelse af sundhedsmæssige fordele.

Køb Bee Pollen

Dr. Cherbuliez, en læge i Slagelse, New York, og formanden for det amerikanske Apitherapy samfund, rapporterer, at granulat anvendes før kommercielle præparater fordi granulatet er tættest på den oprindelige form af produktet. Derudover opfordrer Dr. Cherbuliez forbrugerne til at vælge granulat med det bredeste udvalg af farver, der afspejler en bred vifte af vegetabilske kilder, og dermed næringsstoffer.

Øget Absorption

For at øge absorptionshastigheden af bee pollen, anbefaler Dr. Cherbuliez, iblødsætning pollen granulater i vand eller appelsinsaft til at nedbryde shell omslutter pollen. Denne proces tager normalt, 10-12 timer. Uden iblødsætning, rapporter Dr. Cherbuliez at kun 2 til 7 procent af pollen er absorberet af fordøjelsessystemet, men efter iblødsætning, næsten 90 procent af pollen kan absorberes af kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com