Naturlægemidler for hunde

03/09/2014 by admin

Hunde, ligesom deres ejere, kan drage fordel af urte-behandlinger og alternativer til konventionel medicin.Her er en simpel liste over fælles naturlægemidler behandlinger for almindelige canine lidelser.

Syn

De fleste hunde kan drage fordel af en Øjenskyl at slippe af med udskud og infektion, der danner langs hårgrænsen omkring hunde øjne. Hvis hunden ofte får øjenirritation, prøv eyebright, en urt rige i den sammensatte tannin, der har astringerende egenskaber. Køb eyebright i en te form og brug som en Øjenskyl.

Kløe

Lopper er generelt den skyldige ansvarlig for kløe. Hvis hunden ikke er allergisk over for bryggerier gær, administrere en tsk pr dag for at afskrække lopper fra indlejring selv. Andre årsager til kløe omfatter hotspots, der kan hjælpes med en dosis af tea tree olie. Te træ vil hjælpe lindre huden og fugter tørhed, mens dens bitter smag vil forhindre hunden i bidende overdrevent.

Angst

Mange hunde lider af angst, især hvis ejeren er fraværende eller der sker en ændring i levevilkår. Lavendel æterisk olie, en fremragende aromaterapi behandling for mennesker og hunde ens, kan anvendes til hundens halsbånd, under halsen eller på pet's seng eller luftfartsselskab. Den beroligende duft vil hjælpe angst. Behandling af nervøsitet og stress med en kombination af baldrian og kamille ekstrakt.

Synsforandringer

Hunde, som mennesker, er modtagelige for en almindelig forkølelse. Hvis du har mistanke om jeres pet er følelse ned, give hende en dosis af hvidløg i hendes mad. Hvidløg er et naturligt antibiotikum, og det kan hjælpe med lopper.

Gigt

Ældre hunde har ofte problemer med gigt. Helsekost butikker leverer ofte en krydderurt kaldes Padderok, som vil hjælpe med at holde hundens leddene fleksible, samt holde ham fra at miste hår. Hortensia tinkturer kan også hjælpe med gigt. For smerten, så prøv en yucca tinktur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com