Hvordan til at lindre smerten ved Herpes

03/02/2014 by admin

Herpes er en sygdom, der kan påvirke området læbe eller kønsdele, forårsager smertefulde eller kløende sår. Symptomer vises, blegne på egen hånd og derefter vende tilbage på et ubestemt tidspunkt i fremtiden. Mønstret potentielt gentager sig hele livet, men hos nogle patienter sværhedsgraden mindsker betydeligt over tid. Hidtil har lægevidenskaben er ikke kommet op med en kur for infektionen, og virussen forbliver i kroppen permanent. Symptomer på sygdommen er dog håndterbare gennem en række forskellige metoder.

Instruktioner

Skrive artiklen: Hvordan til at lindre smerten ved Herpes

• Få en korrekt diagnose fra en læge. Andre forhold kan efterligne symptomerne på herpes både i det mundtlige område og kønsdelene. Hvis du har noget udover herpes og forsøge at behandle det med herpes-specifikke retsmidler, det egentlige problem vil gå ubehandlet og kunne endog blive værre. Se en sundhedsperson, der er erfarne i hudsygdomme, især herpes. Indstillinger omfatter en familie læge, internist, gynækolog (hvis du er kvinde), urolog eller hudlæge. De kan diagnosticere baseret på symptomer eller bestille laboratorieundersøgelser.

• Prøv hjem retsmidler. En af de enkleste behandlinger, er hvis du har at gøre med genital herpes, et varmt bad til at tage brodden ud af sår. Du kan også prøve vaske det berørte område et par gange om dagen med varme til at varme vand til den samme effekt. Andre valgmuligheder omfatter over-the-counter smertestillende såsom aspirin eller ibuprofen.

• Få en recept på en af de standard anti-herpes medicin. De er aciclovir, valacyclovir og famciclovir. Du kan tage dem kun under udbrud i hvad der kaldes episodisk terapi. Det kan forkorte udbruddet af et par dage og mindske dens sværhedsgrad, eller du kan tage dem hver dag til at forhindre udbrud i hvad der kaldes smittespredningshæmmende behandling.

• Være patient. Herpesudbrud går væk egen hånd uanset hvad du gør. De typisk vare omkring en uge, derefter helbrede uden ardannelse. Afhængigt af din krop, kan en anden udbrud kommer i et par uger, et par årtier eller aldrig.

• Styrke dit immunforsvar til at hjælpe din krop hjælpe sig selv. Hyppigheden af udbrud afhænger af, hvor godt dit immunforsvar er i stand til at styre virussen. Giv din krop et løft ved at spise godt, at få nok hvile, at tage daglige vitamin- og mineraltilskud, træner regelmæssigt og undgå laster såsom tobak og alkohol, der hæmmer dit immunforsvar.

Tips & advarsler

  • Herpes er mest smitsom lige før udbrud, når huden i det berørte område begynder at snurre, og når sår er til stede.
  • Spredes infektionen er mindre sandsynligt mellem udbrud, men det er stadig muligt på grund af asymptomatisk udgydelse--smitteevne i mangel af sår.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com