Helbredelsesmetoder for et udvidet prostata

02/10/2014 by admin

Mange mænd udvikler en forstørret prostata, hvilket kan føre til symptomer, som griber ind i deres hverdag. Mayo Clinic advarer de ikke muligvis tisse ordentligt, som kan føre til urinary spore infektion, blødning og endda nyreskader grund til beholdt urin. Hvis disse symptomer bliver for generende, er der mange kur, at mænd kan fortsætte med deres læger til at slippe af med den udvidelse eller muliggøre bedre urin flow.

Urter

Saw palmetto, beta-sitosterol og pygeum er tre plantestoffer retsmidler, der ofte bruges til behandling af en forstørret prostata. Ifølge Mayo Clinic, alle tre har vist nogle lovende i at reducere udvidelsen, og de fås uden recept. Dog ikke alle læger er enig i deres brug og den amerikanske Urologisk forening anbefale ikke dem. Nogle mænd bruger dem som et første linje behandling og konsultere en læge, hvis de ikke arbejde.

Medicin

Mayo Clinic siger, at to forskellige typer af medicin er normalt bruges til prostata udvidelsen. Et af medikamenter, et enzym hæmmer, hærder faktisk udvidelsen, selv om det kan tage mange måneder at arbejde. Nogle mænd oplever ikke den komplette effekt for op til et år. I mellemtiden, kan alfablokkere slappe muskler omkring i blæren hals at give mulighed for lettere passage af urin.

Medicinsk helbredelsesmetoder

Der er en bred vifte af kirurgisk og kirurgisk helbredelsesmetoder for prostata udvidelsen. De fleste er gearet til at fjerne ekstra væv ved hjælp af mikrobølger, radiobølger, lasere eller kirurgisk excision. Der er også en metode, der involverer indsnit i kirtel til at udvide urinrøret åbning, letter vandladning. Mange af disse procedurer er udført i en minimalt invasiv måde, der går gennem en mands urinrøret, men en åben prostatektomi kræver et kirurgisk snit.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com