Hvordan til at identificere øm fodproblemer

02/13/2014 by admin

Mennesker er afhængige af deres fødder at komme dem til hjem, arbejde, købmand og samles med andre. Når fødder begynder at såre, falder livskvalitet drastisk. En række betingelser kan forårsage mund smerte. Nogle af disse er dårligt fodtøj, forkert hygiejnepraksis, systemisk sygdom, overforbrug og aldring. Nogle af disse betingelser er hjulpet af enkle foranstaltninger som ændring af typen af fodtøj, give mere opmærksomhed til Negle pleje eller opretholde god sundhed og ernæring. Andre kræver brug af orthotic enheder såsom svangen støtter eller mindre kirurgiske indgreb.

Instruktioner

Hvordan til at identificere øm fodproblemer

• Brug god hygiejne. Kontroller, at fødderne holdes ren og så tør som muligt. Undgå at gå på vådt fodtøj. Bær sokker for at beskytte fødderne mod fugt og slid.

• Tage sig af tånegle. Ikke klippe negle for kort, eller skære dem ned for langt på siderne. Følg den naturlige kontur af hvordan neglen vokser. Hvis nedgroede negle lave ømme steder, skære neglen omhyggeligt og anvende en antiseptisk og forbinding for et par dage. Hvis problemet fortsætter, se en ortopæd.

• Undersøge dine sko. Dårligt siddende sko forårsage mange slags øm fodproblemer, herunder ligtorne, hård hud, vabler, hammer tå og platfodethed. Ligtorne og hård hud er hærdet områder, der forårsager ubehag på siderne af tæer og hæle. Brug en pimpsten og fugter området. Blærer er små, smertefulde, væskefyldte sække, der muligvis skal være punkteret med en steril nål. Hammer tæer forårsage misdannelser af knoglerne i fødderne og fremspringende knogler. Købe små molskin puder til at beskytte området. Se en ortopæd. Afkald på høje hæle og andre udstillingsgenstand fodtøj. Vælg sko, der har plads til dit særlige tå og foden form.

• Kig efter eventuelle vorte-lignende områder. Plantar vorter er hærdet vorter, der kan forårsage smerte, når du går. Prøve over-the-counter vorte fjernelse medicin. Du skal muligvis se en ortopæd til at fjerne disse vækster.

• Vælg god orthotic enheder til hæl smerte. Plantar fasciitis er en betingelse, hvor den muskel, der løber langs bunden af foden bliver strakt eller såret, forårsager hæl smerte. Du behøver ikke at købe dyre skær til dine sko. Du kan købe orthotic skær på mange købmænd og discountbutikker, der vil hjælpe med at korrigere denne betingelse. Du kan også gøre hæl strækøvelser for at hjælpe med at lindre smerter. Rullende en bold med foden er en anden god øvelse at hjælpe plantar fasciitis.

• Pas på stress frakturer. Disse kan opstå fra gentagne indvirkning øvelse som kører. Rødme, inflammation og smerte i et område af foden kan være et tegn på overforbrug. Hvile, glasur området, og brug af orthotic skær vil hjælpe med at lindre betingelsen. Bør udvises forsigtighed til undgå re sårede området.

Tips & advarsler

  • Iblødsætning trætte fødder i varmt vand og epsom salte kan hjælpe trætte, ømme foden muskler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com