Hvordan man kan forhindre en Poison Ivy udslæt

04/16/2013 by admin

Hvordan man kan forhindre en Poison Ivy udslæt

Når det kommer til at undgå en poison ivy udslæt, kan lidt sund fornuft gå en lang vej. Det første trin i forebyggelse er at vide, hvordan til at identificere poison ivy anlæg korrekt, efterfulgt af at tage et par forholdsregler for at beskytte din hud mens vandreture gennem skovområder.

Instruktioner

• Lære at identificere poison ivy korrekt, og hvordan adskiller det fra lignende udseende planter som kudzu, boxelder ahorn og endda hindbær og brombær vinstokke. Poison ivy er kendetegnet ved, at dens mandelformede Ærenpris optræder i klynger af tre. Desuden klynger suppleant langs vin, i stedet for modsatte af hinanden, som i andre planter.

• Vær opmærksom på poison ivy plantens naturlige habitat. Poison ivy er generelt fundet i den østlige halvdel af USA, i stærkt skovbevoksede områder såsom skove. Poison ivy er også kendt for snigende langs kanterne af veje og stier, eller klatre op stammerne af træer.

• Slid beskyttende tøj, langærmede skjorter, støvler og lange bukser, hvis du ved du gonna være i et område, hvor poison ivy er fundet. Hvis dit tøj kommer i kontakt med poison ivy, skal du fjerne elementerne omhyggeligt og vask dem i varmt vand og sæbe umiddelbart.

• Spray deodorant på udsatte områder af din hud for at forhindre en poison ivy udslæt opstår. Mange aerosol deodoranter har en aktiv ingrediens, der kan modvirke virkningerne af urushiol, olie, forårsager hudirritation. Mens undersøgelser har endnu at bevise en sammenhæng mellem deodoranter og poison ivy behandling, mange ørkenen eksperter kan stå inde for deres effektivitet.

• Vask din hud straks med koldt vand og sæbe hvis du tror, du er kommet i kontakt med poison ivy. Mens det kan være umuligt at forhindre udslæt opstår helt, kan du muligvis reducere intensiteten af udslæt betydeligt, hvis du er i stand til at skylle urushiol inden for et par minutter efter kontakt. Undgå at bruge varmt vand til at vaske de angrebne områder, da det vil forårsage porerne i din hud til at åbne og tillade flere af urushiol at trænge ind.

Tips & advarsler

  • Urushiol, ingrediens på poison ivy blade, der forårsager hududslæt, kan forblive aktive og potent i år. Det er derfor vigtigt at vaske urushiol straks fra tøj, sko, værktøj og udstyr til at forhindre, at en anden udslæt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com