Hvordan man kan købe phentermin hydrochlorid

04/11/2013 by admin

Phentermine hydrochlorid er et stof, der er undertiden ordineret til overvægtige voksne som en del af et vægttab plan. Når det tages i sikker doser, stimulerer det noradrenalin produktion i hjernen, sender kroppen ind i en kamp-eller-flygt reaktion, der beroliger appetitten. I USA og i mange andre lande, det er kun tilgængelig ved recept og er ellers klassificeres som et kontrolleret stof på grund af dens farmaceutiske ligheder med amfetamin.

Instruktioner

• Tal med din læge om vægt tab medicin og hvad du kan gøre for at tabe. Hvis din læge ikke foreslå phentermin hydrochlorid som en mulighed, kan du bringe det op. Da der er unikke risici forbundet med at tage dette lægemiddel, er det normalt kun foreskrevne i tilfælde hvor fedme, selv udgør en endnu større risiko. Hvis du er kun moderat overvægtige ikke og din sundhed er i overhængende fare, kan din læge afgøre, at du ikke er en kandidat til en phentermin hydrochlorid regime.

• Få en recept på phentermin hydrochlorid fra din læge. Uden recept, kan du købe eller selv besidder dette lægemiddel lovligt i USA, Canada og mange andre lande.

• Tage din recept til ethvert apotek. Du kan blive bedt om andre dokumentation, herunder et foto-ID, på grund af det kontrollerede stof klassificering af dette stof. Du bør også blive bedt om din sygesikring oplysninger hvis det ikke allerede er på filen på apoteket, da dette stof vil sandsynligvis være omfattet af en recept sundhedsplan.

Tips & advarsler

  • Tage phentermine hydrochlorid, kun som anvist. Det har vist sig at have en risiko for afhængighed, så det er typisk ordineret i cykler at minimere denne risiko.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com