Sådan gennemtvinges debut af tilbagetrækning

03/30/2013 by admin

Sådan gennemtvinges debut af tilbagetrækning

Tilbagetrækning er en fase, de fleste mennesker gå igennem når de afslutter en afhængighed. Tilbagetrækning opstår, når du formindsker brugen eller helt stoppe med at bruge et vanedannende stof, som din krop er blevet fysisk afhængige. Disse omfatter alkohol, nikotin og rekreative eller receptpligtig medicin. Abstinenssymptomer kan være så mild som en hovedpine og et par cravings eller så alvorligt som anfald og ekstremt deprimeret. Tilbagetrækning er imidlertid ofte et nødvendigt skridt til at holde op med en afhængighed. Når du har besluttet, at du vil afslutte, er der flere forskellige metoder, du kan anvende for at fremkalde din egen tilbagetrækning fase.

Instruktioner

• Få professionel hjælp og rådgivning. Tale om din afhængighed med nogen du har tillid til, som din læge, terapeut eller præst. Bede dem om hjælp formulere en plan til at hjælpe dig med at afslutte. Gøre opfølgende aftaler med den pågældende person eller bede ham om at tjekke op på dig jævnligt som du følge planen. Hvis du forsøger at afslutte en afhængighed, der har alvorlige abstinenssymptomer, ligesom alkohol afhængighed eller et psykoaktivt stof som benzodiazepiner, kan du nødt til at sørge for et hospitalsophold.

• Trække på hjælp fra venner og familie, hvis du agter at forlade på din egen. De mennesker du er tættest på kan hjælpe dig få tilbagetrækning fase afslutning en afhængighed på forskellige måder. Bede dem om at hjælpe dig med at holde på sporet. For eksempel, hvis du prøver at afslutte drikke, siger nej til din bar-hopping venner og bede dem om ikke at friste dig ved at invitere dig ud drikke. Spørg din værelseskammerat eller ægtefælle at overvåge du som du afslutte og tage dig til hospitalet, hvis det er nødvendigt. Hvis du er bekymret for tilbagefald, Spørg nogen du respekt for at minde dig om, hvorfor du skal holde op, hvis du begynder at vakle.

• Check ind i en rehabiliteringscenter. Denne metode er næsten garanteret at tvinge udbetaling indsættende, fordi du vil være at flytte til et helt nyt miljø, som ikke vil tillade dig at vende tilbage til din gamle måder. En rehab center giver en sikker og stoffrit miljø samt uddannelse om afhængighed og afslutning. Medarbejdere på en rehab center er typisk uddannet til at hjælpe dig med at holde op og komme igennem tilbagetrækning fase.

Tips & advarsler

  • Når du har indtastet tilbagetrækning fase, holde det ud. Abstinenssymptomer kan være yderst vanskeligt at håndtere, så sørg for du har sociale og følelsesmæssige støtte du har brug for at komme igennem den.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com