Hvordan til at beregne de inspiratorisk

04/26/2013 by admin

Respiration eller vejrtrækning, indebærer inspiration og udånding. Inspiration er processen i hvilken luft trukket ind og tvunget ned i lungerne. Inspiratory satsen er mængden af gange, at du ånde i, i et minut. Inspiratory satsen er også benævnt respirationsfrekvens. Samtidig med at resten, er din krops behov for ilt ikke så stor som under aktivitet eller motion. Derfor er det vigtigt at beregne din inspiratory sats, mens du er i hvile til at give et præcist resultat.

Instruktioner

• Hvile i mindst en halv time før du begynder at beregne din inspiratory sats. Dette vil sikre, at du trækker vejret normalt og give dig et præcist resultat.

• Start du stopuret og ånde som normalt i et minut. Tæl, hvor mange vejrtrækninger i du tager i løbet af minut. En normal sund voksen inspiratory sats vil være mellem 12 og 18 vejrtrækninger pr. minut, og et barn vil være lidt højere.

• Vær opmærksom på din inspiratory sats, at holde en post eller tage disse oplysninger til din læge, hvis du er bekymret.

• Gentag trin to mindst to gange i løbet af forskellige tidspunkter af dagen. Dette vil sikre, at der er ingen andre faktorer skævvridning dine resultater. Beregne den gennemsnitlige inspiratory sats ved at tilføje alle tre inspiratory satser sammen og derefter dividere summen med tre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com