Tegn & symptomer på anæmi fra magnesiummangel

09/18/2016 by admin

Tegn & symptomer på anæmi fra magnesiummangel

Magnesium er en afgørende mineralske næringsstoffer, og det kræves af hver enkelt organisme på planeten. Uden det, vil en organisme bliver syge og i sidste ende dø. Selv om magnesiumsalte føjes til mange fødevarer, anslås det, at halvdelen af verdens befolkning er magnesium mangelfuld. Der er mange bivirkninger, som følge af ikke at have nok magnesium i ens kost, med anæmi er én af dem. Her er de tegn og symptomer på magnesium-mangel, anæmi.

Sløvhed

Som magnesium mangel anæmi manifesterer sig i en individuel, er et fælles symptom sløvhed. En individuel føles normalt løber ned, som om han skal sove hele tiden. En komplet mangel på energi og lidt motivation til at få normale opgaver udført er hverdagskost. En person normalt føler sig svækket, som om at have været syg eller genoprettelse af en tidligere sygdom.

Hovedpine

Som en person bliver mere anæmiske, kan hun begynde at lider af hovedpine. Hyppigheden, varigheden og intensiteten af hovedpine forværres ofte over tid. Disse hovedpine kan forveksles med migræne, som følelse af svimmelhed kan ledsage dem. Hvis en person har aldrig haft migræne op til dette punkt, er det sandsynligt at anæmi kan være årsagen.

Uregelmæssig hjerterytme og brystsmerter

Et andet symptom på magnesium mangel anæmi er uregelmæssig hjerterytme. Uregelmæssig hjerterytme, eller arytmi, er en meget alvorlig tilstand og bør behandles af en læge. Arytmi er mærkbar, da hjerteslag strays fra en normal mønster, og quickens og bremser på tilfældige intervaller. Hjertet kan fremskynde uden grund og derefter springe et slag eller bremse, eller det kan slå i en række af uregelmæssige mellemrum. Arytmi er ofte ledsaget af smerter i brystet og kan være yderst skræmmende at nogen lider af den. Du har brug at komme til et hospital straks, hvis du har mistanke om din hjerterytme er blevet uregelmæssige eller uregelmæssig, især hvis du oplever smerter i brystet!

Følelsesløshed i ekstremiteterne

Anæmi kan også føre til en følelse af følelsesløshed i en persons arme, ben, fingre eller tæer. Følelsen kan begynde som en let prikkende fornemmelse, og gå videre til en generel følelse af følelsesløshed. Dette kan forveksles med en legemsdel, der er faldet i søvn, som når en person sidder eller ligger i akavet position. Hvis sensation fortsætter selv efter at have stod op og gik rundt i et par minutter, kan derefter en mere alvorlig tilstand fra anæmi være ansvarlig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com