Hvordan at dæmme op for Pica spise

04/22/2013 by admin

Hvordan at dæmme op for Pica spise

Pica er ønsket om at spise stoffer, der ikke anses spiselige. Disse omfatter elementer som sand, hår, is, snavs og kridt. Pica er mere almindelige hos børn og gravide kvinder end i den gennemsnitlige voksne befolkning. Årsagen til pica er usikker, og behandlingen kan være vanskelig. Mange gange pica løser sig på egen hånd spontant. Fordi spise non-food-artikler kan potentielt fare for din sundhed, vedtage strategier for at bremse pica cravings.

Instruktioner

• Spis en ernæringsmæssig, afbalanceret kost. Pica cravings kan opstå på grund af underernæring, så besøge en læge skal undersøges for mulig ernæringsmæssige mangler. Du skal muligvis tage vitamintilskud på toppen af spise godt.

• Tale med en læge om muligt sindssygdom fordi depression og angst kan føre nogle folk mod pica. Medicin til behandling af disse lidelser kan hjælpe med cravings så godt.

• Besøg en terapeut, der kan hjælpe dig med at håndtere følelsesmæssige problemer, der måtte plager dig. Stress, kriser og generel forstyrrelse i livet kan bidrage til pica.

• Planlæg et kursus i adfærdsterapi med din terapeut. Adfærdsterapi indebærer belønne dig selv til sunde valg samt oplever negative konsekvenser for usunde valg. For eksempel kan en forælder, hvis barn har pica sidde barnet i "time out" for at forsøge at spise fremmede stoffer. Denne forælder kunne også belønne barnet med ros og en mærkat til at spise en sund snack.

• Hverve en støtteordning. Hvis du føler trang til non-food-artikler, ringe til en du kan stole på. Denne person kan muligvis hjælpe dig med at finde styrken modstå disse cravings.

Tips & advarsler

  • Konsekvent spise fremmede stoffer kan alvorlig fare for din sundhed. Infektioner, tandproblemer, intestinal obstruktion og forgiftning er mulige resultater af indtagelsen af non-food-artikler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com