Er benzoylperoxid Safe under graviditet?

05/06/2013 by admin

Er benzoylperoxid Safe under graviditet?

Benzoylperoxid er et kemikalie, der fungerer som en blegemiddel. Almindeligt forekommende i hårfarve, tænder whiteners og acne behandlinger bruges benzoylperoxid oftest som en aktuel creme eller gel, som kan anvendes på huden. Aktuel benzoylperoxid tilbydes i håndkøb i lave koncentrationer. Højere koncentrationer af benzoylperoxid fås også med en recept fra en læge. Brand-navnet recept benzoylperoxid produkter omfatter Benoxyl, Benzac, Zoderm, Benzagel, Neobenz Micro, Persa-Gel, Triaz og Vanoxide.

Overvejelser

Benzoylperoxid kan anvendes under graviditet, men kun med en læges godkendelse. Dette kemikalie absorbere ind i huden under brug og det vides ikke om kemiske udskilles i modermælken. Vigtigst, er sikkerhed af benzoylperoxid hos gravide kvinder ikke blevet undersøgt, så nogen påvirker at fosteret er ukendt.

Funktion

Benzoylperoxid funktioner i acne behandlinger til at reducere bakterier til stede på huden og øge hastigheden af huden omsætning. Hår farve og tænder whiteners, benzoylperoxid serverer at afblege hår eller tænder ved at fjerne farve. Benzoylperoxid er også undertiden bruges industrielt til fremstilling af mel og industrielle harpiks.

Funktioner

På grund af de ukendte virkninger af benzoylperoxid til et foster, bør gravide kvinder bruge forsigtighed, når du bruger hudbehandlinger. Hvis et produkt, der indeholder benzoylperoxid skal anvendes under graviditet, bør det produkt, der indeholder den laveste koncentration af kemiske vælges. Acne behandling produkter med benzoylperoxid generelt begynde at fjerne huden efter omkring tre uger efter brug. Optimal udbytte af benzoylperoxid produkter er observeret efter otte eller flere ugers brug.

Typer

Der er en bred vifte af acne produkter, der indeholder benzoylperoxid, herunder rensemidler, cremer, geler, sæber, cremer og sæbe puder. Disse lægemidler er til rådighed i koncentrationer fra 2,5 procent op til 10 procent. Programinstruktioner varierer efter produkt, men de fleste benzoylperoxid medicin bruges en eller to gange hver dag for så længe acne fortsætter. I generelle recepter indeholde benzoylperoxid behandlinger koncentrationer af 10% benzoylperoxid; over-the-counter retsmidler indeholder 2,5 procent til 5 procent benzoylperoxid.

Advarsel

I sin rene form er benzoylperoxid brandfarlige og giftige. Ren præparater af kemikaliet findes ikke, men til forbrugerbehov. Nogle mennesker kan være følsomme over for benzoylperoxid og kontakt med kemikaliet kan medføre hudirritation, brændende og kløe for disse personer. Når først brugt, kan benzoylperoxid forårsage tørhed og let irritation, der generelt aftager efter en uge med brug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com