Hvordan til at forbruge kokosolie for sundhed

05/07/2013 by admin

Hvordan til at forbruge kokosolie for sundhed

Kokosolie har mange sunde egenskaber og bruges nu i forskning for AIDS og andre sygdomme. Det er et sundt alternativ til andre olier. Ifølge en undersøgelse foretaget af American Journal of Clinical Nutrition indeholder kokosolie medium kæde fedtsyrer, at fremskynde metabolismen af straks omdanne til energi. I modsætning hertil er er andre polysaturated olier hårdt for kroppen at nedbryde og brug for energi. Kokosolie kan er også godt for hud og hår og anvendes eller masseres på huden.

Instruktioner

• Forbruge en teskefuld af kokosolie dagligt. Tag en skefuld efter hvert måltid, herunder morgenmad. Dette vil hjælpe din mad til at fordøje bedre og faktisk langsom fordøjelse. Dette hjælper med at reducere vægten, som du vil føle sig meget mere fuld efter hvert måltid og vil ikke have nogen ekstra snacks.

• Kog med kokosolie. Tilføje kokosolie til dine retter eller bruge det som en erstatning for almindelig madolie. Fødevarer tilberedt med kokos olie sidste længere på grund af tilstedeværelsen af laurinsyre, som stopper bakterievækst. Ifølge Dr. Mary Enig, en myndighed på vegetabilsk baseret olier, cirka 50 procent af fedtsyrer i kokos fedt er laurinsyre, som er en medium-kæde fedtsyre og formularer til monolaurin i kroppen. Hun hedder, "Monolaurin er antiviral, antibakteriel, og antiprotozoal monoglyceride bruges af mennesker eller dyr til at ødelægge lipid-belagt vira som HIV, herpes, cytomegalovirus, influenza."

• Bage din foretrukne cookies og kager ved hjælp kokosolie. Fedt i kokosolie hjælpe med at regulere blodsukkeret. Hvis du spiser en snack eller et måltid med høj kulhydrater, er carbs i dette måltid opdelt i glukose meget mere langsomt, regulere dit blod sukker niveauer ved at holde dit blodsukker lav selv efter måltidet.

• Tilføje kokosolie til smoothies, shakes og is. Dette er en nem måde at få de ernæringsmæssige fordele ved kokosolie. Du kan gøre en sund og nem is opskrift ved at blot blande sammen frossen frugt med kokos olie og sukker erstatning efter eget valg som stevia.

• Anvende kokosolie på din hud. Din hud er det største organ i din krop og noget anvendes på huden i sidste ende får ind i din blodbanen. Det kan også bruges til at slippe af med tør hud om vinteren, fordi de sunde fedtstoffer i kokosolie heler og fugter huden.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge kokosolie som en erstatning for almindelig vegetabilsk eller madolie.
  • Kokosolie kan også opvarmes på høje temperaturer uden producerer skadelige frie radikaler.
  • For meget af en god ting kan være slemt, så mens du kan forbruge kokosolie regelmæssigt forsøge at forblive moderat i dit forbrug.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com