Hvordan man kan udvikle en Positive Self-Talk vane

04/13/2013 by admin

Hvordan man kan udvikle en Positive Self-Talk vane

Sunde vaner, kan om fysisk, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, tage tid og kræfter til at udvikle. Gennem selvindsigt og personlig udviklingsteknikker, kan du deltage i daglig praksis, der minder dig om at vælge bedre egenomsorg. Positive Self-Talk indebærer tanker eller verbale udtalelser, der afspejler kærlighed, tillid og respekt. Når du tænker eller taler respektfuldt om dig selv, er du mere tilbøjelige til at påtage sig en skaberen eller hero bevidsthed i stedet for et offer bevidsthed. Ved at eje ansvar for dine tanker, følelser og handlinger, kan du arbejde kreativt med universet til at tiltrække og manifestere ønskede resultater.

Instruktioner

• Nyd stilheden. Deaktivering af indre mental chatter og eksterne ekstern støj kan være udfordrende, men det er muligt. Sætte tape over tv-knapper, indsætte gule sedler med skrevne ord som "stille" eller "stilhed" i hele dit hus, og informere din familie og venner af dine valg for fred. Du kan også journal dine tanker og praksis refleksion, meditation eller bøn til at omdanne negative ego tale til en modtagende stat for guddommeligt guidede visdom.

• Fokus på nuet. Tusindvis af tanker, indtaste dit sind, daglig, mest automatisk vende tilbage til tidligere erindringer eller fremtiden bekymringer og vedrører mens her-og-nu er fortsat undvigende. Sæt dit ur til udpeget gange i løbet af dagen, som hver time. Når alarmen ringer, tage et par dybe indåndinger og bringe din opmærksomhed tilbage til nutiden ved at følge din indånding og udånding mønstre. Sige en kort bekræftelse som "Jeg indånder i alt det gode og frigive hvad der ikke længere tjener mit formål."

• Anvende loven om tiltrækning principper. Lov af Attraction hedder det, at din vedholdende tanker og følelser, skabe jeres fysiske virkelighed. Hvis du koncentrere sig om negative Self-Talk eller bruger sårende kræfter mod dig selv, vil universet give dig med forhold, der afspejler de negative intentioner, selv hvis din underbevidsthed lavet dem. Forbedre dine tanker og følelsesmæssige tilstand, så du bevidst trække ind i dit liv højere vibrationelle oplevelser.

• Oprette en inspirerende hellige rum. Holde materielle genstande såsom angel statuer, bekræftelse magneter, billeder af din magt dyr, eller lister over motiverende citater i en energisk renset, rod-fri område designet af og for dig. Afspille lyd-cd'er af selvstændig forbedring guruer at centrere din tanker og ord på positive, sundhedsfremmende udtalelser.

• Deltage i holistisk healing indsats. Forståelse sind-krop-sjæl forbindelse kan hjælpe dig realisere indbyrdes forbindelse mellem din mentale, følelsesmæssige og åndelige aspekter og din fysiske wellness. Siger bekræftelser, visualisere succes, frigive frygt, at have en holdning af taknemmelighed og udtrykke tilgivelse kan have positive virkninger for din samlede tilstand af væren.

Tips & advarsler

  • Når du har haft succes med en positiv vane, begynde at udvikle en anden. Udvide positive Self-Talk praksis til positiv tale om andre; undgå sladder og hævn. Se spirituelle film ugentligt til støtte for din interesse i holistisk selv-forbedring.
  • Ændre selvdestruktiv vaner kan afdække følelser relateret til tidligere traumatiske begivenheder. Det er vigtigt at anerkende behovet for medicinsk eller psykisk hjælp for at komme videre på rejsen. Healing din fortid er et vigtigt skridt i at nå dit potentiale til at leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv. Denne artikel er kun oplysende brug og er ikke beregnet til at erstatte lægelig rådgivning. Kontakt en læge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din fysiske, mentale eller følelsesmæssige sundhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com