Hvor meget sukkerindtag er behov for en diabetiker?

05/11/2013 by admin

Diabetes er en sygdom, der påvirker mere end 24 millioner amerikanere til dato. Derudover lider en anden 57 millioner af præ-diabetes (en tilstand, der kan føre til type 2 diabetes.) Selv om det er en sygdom, der kræver alvorlig liv ændringer i kontrol, kan folk lære at bo, trives og nyde et langt liv trods denne lidelse--- og måske endda stadig nyde nogle slik her og der i moderation.

Hvad er Diabetes?

Diabetes er en generel navn givet til en gruppe af sygdomme, hvor kroppen er i stand til korrekt kontrollere mængden af sukker (eller glucose) i blodbanen. Oftest, forekommer diabetes hos personer, der er overvægtige, selvom diabetes kan også forekomme hos personer af et godt helbred. Folk på eller i nærheden af deres idealvægt udgør 20 procent af alle tilfælde. Hvis de ikke behandles ordentligt, kan diabetes føre til flere andre problemer, herunder nerveskader, hjertesvigt, leversvigt, nyresvigt, gastrointestinale lammelse og død.

Type af Diabetes

Der er tre typer af diabetes: Type 1 diabetes opstår, når kroppen stopper producere insulin eller ikke kan gøre nok til at holde med kroppens efterspørgsel. Det tegner sig for omkring 10 procent af alle sukkersyge-tilfælde og kræver den daglige brug af insulin til at opretholde livet. Type 1 diabetes normalt udvikler sig i løbet af ungdomsårene.Type 2 diabetes opstår, når kroppen ikke kan behandle og udnytte den insulin, som det gør. Over er 90 procent af alle sukkersyge-tilfælde type 2. Den gennemsnitlige alder ved debut er 45, og det er oftest kontrolleret gennem kost, motion og oral medicin. I svære tilfælde kunne daglige insulin skud kræves.Svangerskabsdiabetes er en form for diabetes, der opstår kun under graviditet. I næsten alle tilfælde stopper diabetes efter fødslen. Dog har svangerskabsdiabetes vist sig at øge chancen for kontraherende type 2 diabetes.

Myten om sukker

En almindelig misforståelse blandt lå befolkningen er, at diabetes er forårsaget af for meget sukker i ens kost. Sandheden er imidlertid, at den største risikofaktor for type 2-diabetes er alt for mange kalorier, periode. En undersøgelse foretaget i 2003, som analyseret kosten til mere end 39.000 kvinder for en periode på seks år konstateret, at sukker havde ingen endelige rolle i at forårsage diabetes.

Sukker Versus kulhydrater

Sukker er en simpel kulhydrat. Således, når en person kontrakter diabetes af nogen art, skal de begynde at tage højde for deres samlede forbrug af kulhydrater under en given dag. En af de første ting, en person er meningen for at gøre efter at være blevet diagnosticeret med diabetes er begynde at holde en detaljeret log over de sukker, de forbruger, og deres blod glucose niveauer på forskellige tidspunkter af dagen. Undersøgelser har vist, er der ingen forskel i mængden eller hastighed af glucose produktion forårsaget af en type kulhydrat versus en anden. Så den enkle svar på, hvor mange gram sukker en diabetiker kan forbruge på en given dag er afhængig af hvor mange samlede gram kulhydrater har de indtaget den dag, kontra hvad erfaringen har lært dem, deres krop kan håndtere.

Ernæringseksperter anbefaler i gennemsnit forbruge alt af 1 til 3 gram kulhydrater pr. pund kropsvægt. For en diabetiker bør at forbruget på den lave side snarere end den høje side. En 150-pund mand skal forbruge ikke mere end mellem 150 og 450 gram kulhydrater på daglig basis (med det er underforstået, det er bedre for en diabetiker at fejle på den lave side end den høje side).

Behandling af Diabetes

Lever med diabetes betyder, at lære at foretage nødvendige liv ændringer. Det betyder mere end blot at gøre en justering af kost. Medicinske eksperter anbefaler, at få bare 20 minutter af motion om dagen som en diabetiker kan forbedre dit syn på fremtidige komplikationer såsom hjertesygdomme og nyre-sygdom. Alkoholiske brug bør bringes ned på et minimum af syv portioner per uge. Hvis en person er at ryge, bør de ophøre øjeblikkeligt, da rygning i alle afskygninger væsentligt øger chancerne for alle skadelige bivirkninger forbundet med diabetes. Og måske vigtigst, mennesker, der kontrakt diabetes skal lære at aktivt overvåge deres blod glucose niveauer hele dagen og foretage nødvendige ændringer for at beskytte kroppen mod virkningerne af højt eller lavt blodsukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com