Affordable Health Care for seniorer

12/16/2013 by admin

Hvis du nærmer dig pensionsalderen, kan du spekulerer på, hvordan du vil betale for udgifter til lægebehandling, når du ikke længere har forsikring gennem din arbejdsgiver. Planlægning for en solid økonomisk fremtid er vigtig, og selv om Medicare vil betale det meste af din sundhedspleje udgifter, det ikke vil betale for alle de udgifter, der måtte opstå. Supplerende planer kan være nødvendigt, og der er skridt til at finde en plan, der passer alle dine sundhedspleje behov og som du har råd til.

Forskning

At vide, hvad slags Medicare forsikring har du vil tillade dig at finde en supplerende plan, der vil give dig den maksimale dækning til en minimumspris. Denne type forsikring planen kaldes ofte Medigap forsikringer. Ifølge Garrett Ball af South Carolina Medicare Supplements forsikring, vil faktiske Medicare tillægget planer have et bogstav A gennem L efter titlen. Du skal finde et supplerende forsikring plan, hvis din Medicare plan ikke har en af disse breve.

Typer

Ifølge insurelane.com, finder seniorer, der er på udkig efter Medicare supplements en stor del af overkommelige sundhedspleje muligheder. Sundhedspleje, som receptpligtig planer, dental planer og langvarig pleje, kan opnås ved nogen større sundhedspleje selskab som Aetna og Blue Cross/Blue Shield. Ifølge, agencyinfo.net HMO forsikring planer tendens til at være overkommelig og give mere dækning, men de er begrænsede i listen af behandlere kan du bruge. PPO planer tilbyde et større udvalg af udbydere, men du vil betale mere out-of-pocket udgifter.

Hvordan man vælger

Den bedste måde at vælge en overkommelig sundhedspleje planen er at undersøge din Medicare politik omhyggeligt for at bestemme den supplerende dækning behov. Derefter kontakte hver virksomhed og sammenligne priser.

Gennemsnitlige omkostninger

De gennemsnitlige udgifter til sundhedspleje premium forsikring betaler du pr. måned afhænger af hvilken type plan, du leder efter, din sygehistorie, præ-eksisterende forhold, hvilket land du bor i, din alder og type af Medicare planer, du i øjeblikket har (Se ressourcer). Nogle seniorer behøver ikke at købe meget ekstra forsikring overhovedet, mens andre kræver en hel del. Hvis din indkomst og bankkonti er under fattigdomsgrænsen, når du går på Pension, så du kan kvalificere sig til Medicaid i stedet for Medicare. Medicaid betaler næsten 100 procent af alle udgifter til lægebehandling nødvendig for modtageren, og ingen supplement forsikring ville være nødvendigt.

Overvejelser

Når man sammenligner priser, er det vigtigt at overveje at Medicare dækker ikke tandbehandlinger, vision eksamener eller vision korrektion, og planerne begrænser også hospitalsophold. Det er vigtigt at vælge en plan, der vil give dig disse yderligere fordele (Se ressourcer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com