Anbefalede fødevarer til Baby

11/23/2013 by admin

Anbefalede fødevarer til Baby

At have en baby er et stort ansvar og hæve en for at være sund kræver en masse tid og care. En af de vigtigste måder at holde din baby vokser og udvikler normalt er at give ordentlig ernæring. Babyer har visse ernæringsmæssige krav på visse stadier af deres udvikling og forældre skal uddanne sig at vide, hvad fødevarer at give på hvilket tidspunkt. At få de rigtige fødevarer i vorden vil give et barn med et forspring til et sundt liv.

0-4 måneder

En nyfødt omkring fire til fem måneder kræver intet men modermælk eller formel. Modermælk indeholder alle de næringsstoffer, fedt, sukker, protein og endda immune styrkelse af antistoffer, som barnet kræver for at vokse og udvikle sundt. Der er et par typer af formlen, som komælk baseret, soja-baseret, hydrolyseres eller specielt formuleret for visse behov. Formlen er udviklet til at ligne modermælk så tæt som muligt og give de nødvendige vitaminer og mineraler. De fleste typer har været beriget med jern, vitamin D og DHA og ARA, som fedtsyrer for hjerne og øjne udvikling. Babyer fodret med enten modermælk eller formel vil formindske det beløb, de kræver over tid men babyer har brug for denne type af ernæring indtil et år gammel.

4 til 6 måneder

I denne alder er en baby fordøjelsessystem klar til at begynde indtagelse af fast føde. Indførelse af fast føde bør begynde med instant jern-berigede morgenmadsprodukter, såsom ris korn, fortyndet med modermælk eller formel. Når barnet har vænnet sig til den nye tekstur og smag, kan andre typer af korn følge, såsom havregryn eller hvede. Starte med en ny mad ad gangen, venter et par dage før at indføre en ny type, udkik efter eventuelle allergiske reaktioner.

6 til 8 måneder

Efter din baby er blevet brugt til korn, starte ham med anstrengt, purerede eller mosede kogte grønsager som søde kartofler, ærter, gulerødder, squash, rødbeder eller grønne bønner. Du kan købe disse baby mad grøntsager kommercielt eller lave din egen. Frugter kan følge eller fodres samtidig med grøntsager, så længe du vente et par dage mellem nye fødevarer til at overvåge for allergi. Frugt muligheder omfatter anstrengt, purerede eller mosede bananer, æblemos, pærer, ferskner, abrikos, svesker og meget mere. Efter frugt og grøntsager, kan kogt og anstrengte kød såsom skinke, Tyrkiet eller kylling indføres.

8 til 12 måneder

I denne alder kræver en baby stadig modermælk eller formel ud over babymad. Efter en baby er komfortable med frugt, grøntsager og kød, lille finger fødevarer såsom stykker brød, Cheerios eller andre korn, kan småkager, kiks eller nudler indføres. Kvælning farer såsom rosiner, nødder, hele druer, bær, kartoffel chips, hotdogs, rå gulerødder, bør popcorn eller små, hårde slik undgås. Fortsætte med at indføre nye frugter eller grøntsager og tabel fødevarer omkring et år gammel. For et barns første år, almindelige allergiske fødevarer som honning, jordnøddesmør, citrusfrugter, og æggehvider bør undgås.

Efter et år

Når en baby er et år gammel, kan sødmælk erstatte formel eller bryst mælk. Undgå salt eller sukkerholdige fødevarer og frugtsaft kan indføres men skal fortyndes med vand. Småbørn kan fortsætte med at spise den mad, du spiser så længe det er skåret i passende store stykker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com