Hvordan hjælper en haleben pude med haleben smerter?

12/14/2013 by admin

Haleben puder

Hale knoglesmerter kan være et resultat af en sygdomstilstand, en skade eller være idiopatisk (et symptom uden en kendt årsag). Mødet kan være meget smertefuldt med halen knoglesmerter, fordi sidder naturligvis lægger pres på halen knoglen. Haleben puder er designet til at tage presset af halen knoglen. Halen knoglen presset er lettet fordi hynderne skifte kropsvægt til andre dele af kroppen.Haleben puder kan købes på de fleste kiosker og online (Se nedenstående ressourcer).

Figurer af haleben puder

Der er to hovedtyper af haleben puder: doughnut-formet med et hul i midten, og en firkantet pude med et hul skåret ud i ryggen hvor halen knoglen hviler når man sidder.Begge typer af puder er designet til at lette halen knoglen presset. Firkantet pude er meget populære, fordi det fjerner halen knoglen kontakt når man sidder. Hullet i bagsiden gør det så at halen knoglen ikke røre puden eller noget andet.

Hjemmelavet haleben puder

Et haleben pude kan gøres derhjemme ved at følge disse anvisninger:Købe et stykke af skum flere inches tyk. Enhver form for skum vil arbejde. Hukommelse skum er et populært valg, fordi det står op til langvarig brug. Cut skum i en firkantet form i en størrelse, der vil passe ind i sædet på en stol. Skære en 3-af-3 tommer firkantet hul tilbage midt på puden. Sidde på puden til at teste, hvordan det føles. Cut firkantede mindre hvis nødvendigt. Gøre back hullet større, hvis nødvendigt. Tilbage hullet skal være større, hvis puden rører hale ben, når man sidder.

Haleben Cusions i en knivspids

Hvis halen knoglen smerte hits og du ikke behøver et haleben pude, der er nogle husholdningsartikler, der kan bruges i en snæver vending:Sidde på en hestesko-formede nakkepude, således at åbningen står bag dig.Vride et tæppe op en form det ind til form som en hestesko. Sidde på det med åbningen mod din ryg.

Siddende stillinger

Hvis du ikke har et haleben pude, kan du prøve placering i de følgende ukonventionelle holdninger til at lindre halen knoglen pres:Sidde baglæns på en stol. Dit ansigt skal være mod bagsiden af stolen. Læn dig forover og hvile armene på bagsiden af stolen.Sidde på dine knæ.Sid på siden af din røv. Du skal blive siddende på ydersiden af en butt kind.Straddle arm af sofaen. Du skal vende mod bagsiden af sofaen. Lean armene bag på sofaen.

Glem ikke din pude

Bringe dit haleben pude med dig overalt. Når du har hale knoglesmerter, kan selv et par minutter af mødet uden et haleben pude forårsage en masse smerte. Bringe din pude med dig i din bil, dit kontor, for at dine venners huse og andre steder du kan gå.

Betale for dit haleben pude

Haleben puder kan købes for omkring $30. Nogle mærker kan koste betydeligt mere. Check med din læge og dit forsikringsselskab om at købe et haleben pude. Nogle sygeforsikringsselskaber vil betale for et haleben pude, hvis din læge anbefaler eller foreskriver en.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com