Hvordan til at tabe med en langsom skjoldbruskkirtlen

01/25/2013 by admin

Hvordan til at tabe med en langsom skjoldbruskkirtlen

Der er en sammenhæng mellem vægt, metabolisme og skjoldbruskkirtlen. Skjoldbruskkirtlen regulerer stofskiftet. Hvis du har en under-aktive skjoldbruskkirtlen, også kendt som hypotyroidisme, kan der være vægtøgning. Ikke kun betyder hypothyroidisme sinke metabolismen og dermed den hastighed hvormed kalorier er brændt, det også gør du føler træg og mindre tilbøjelige til at være aktive og brænde kalorier på den måde. At miste vægt med en langsom skjoldbruskkirtlen tager en målrettet kost og fitness rutine. Det kan også omfatte medicin for at regulere skjoldbruskkirtlen.

Instruktioner

• Lave en aftale med din læge. Få en fuldstændig fysisk at fastslå thyroid niveauer. Dette afgør, hvorvidt du har brug for medicin til at korrigere en langsom skjoldbruskkirtlen. Test af skjoldbruskkirtlen vil indebære blodprøver.

• Tage et syntetisk skjoldbruskkirtelhormon hvis ordineret af lægen. Synthroid og Levothroid er begge skjoldbruskkirtel medicin. De gendanne hormoner til det optimale niveau. Dette vil generelt anspore vægttab.

• Spiser en kost, der er moderat til høj protein, lavt fedtindhold og lavt indhold af kulhydrater. Det er fint at indeholde små mængder af sunde fedtstoffer såsom olivenolie og avocado. Begrænse indtaget af ris, kartofler, brød og de fleste fødevarer, der indeholder stivelse og sukker. Proteinkilder til også at omfatte er magert kød, såsom Tyrkiet, æg og tofu. Spise på denne måde vil øge vægttab med en langsom skjoldbruskkirtlen.

• Gøre aerobe motion fire til fem gange om ugen i 30 til 60 minutter pr. session. Ifølge Jean-Pierre Despress, ph.d., en professor i medicin på Laval University Hospital, er motion en af de bedste behandlinger for insulinresistens, som ofte er en del af en langsom skjoldbruskkirtlen. Eksempler på aerobe motion er skridt aerobic, livlig gang og cykling.

Tips & advarsler

  • Drikke otte fulde glas vand om dagen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com