Hvad er rollen som vitaminer?

09/17/2016 by admin

Hvad er rollen som vitaminer?

Vitaminer er en daglig nødvendighed for at sikre en sund og velfungerende krop. Næringsstoffer giver de er væsentlige i en række forskellige manerer såsom beskyttelse mod sygdom og hjælpe med at reparere beskadiget væv og organer. De har også hjælpe bremse ældningsprocessen, hvilket resulterer i en mere ungdommeligt udseende, og arbejde for at opbygge et stærkere, varig krop.

Anti-inflammatoriske egenskaber

Mange vitaminer give anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælpe med at reducere og lindre en række lidelser. Almindelige forkølelser og influenza starter fra luftvejene bliver betændt, der kan stoppes fra vitamin indtag. Arthritis symptomer og astmaanfald er også resultatet af betændelse i kroppen.

Immunsystemet booster

Flere vitaminer bidrage til at styrke immunforsvaret ved at søge ud af frie radikaler og toksiner i hele kroppen, de arbejder for at neutralisere dem, før de kan hægte sig raske celler og væv og forårsage sygdom og sygdom. De bidrager også til at styrke forsvaret mod allergier og andre daglige trusler.

Anti-aging

Vitaminer bidrage til at bremse eller vende oxidation af celler og væv. Oxidation er den aldrende proces som hud og andre væv mister elasticitet, blive tør og er mindre tilbøjelige til at være i stand til at genoprette og forny sig selv. Vitaminerne bidrage til at holde kroppen yngre ved at hæmme aldringsprocessen.

Forebygge hjertesygdomme

Et par vigtige vitaminer arbejde at sænke blodtrykket og støtte det kardiovaskulære system. Blodet er derefter er i stand til at flyde lettere i hele kroppen, da det bærer essentielle næringsstoffer, alt sammen uden at gøre hjertet pumpe hårdere gennem begrænset vægge. Af afslappende væggene, er hjertet beskyttet fra sådanne dårligdomme som angreb, hjertesygdomme og slagtilfælde.

Balance kolesterolindholdet i blodet

Nogle vitaminer hjælpe balance niveauer af kolesterol i blodet. Ved at sænke LDL (dårlige) kolesterol, er fremkomsten af koronar og andre sygdomme mindsket. Af samme grund, ved at hæve niveauer af HDL (gode) kolesterol, er kroppen i stand til at bruge den nødvendige kolesterol i sine daglige funktioner.

Fordøjelsesenzymer sundhed

Vitaminer kan arbejde for at helbrede alle manerer af mave og mave elendighed. Kvalme og kuldkaste mave kan lindres ved at sænke produktionen af syre i maven. Vitaminer kan også hjælpe med at nedbryde fødevarer at få de nødvendige næringsstoffer kroppen har brug for. Derefter kan det hjælpe for at skylle det resterende affald gennem ekskretionsorganerne systemet.

Mental sundhed og Stress

Visse vitaminer indeholder enzymer minder meget om dem i hjernen, der styrer normale funktion og giver stabilitet og kognitive processer. De arbejder for at stabilisere disse dele af hjernen til at sikre klare, præcise tænker når de står med stressende situationer inden for og uden for kroppen. Denne sænkning af stressniveau har en positiv effekt på alle andre dele af kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com