Homøopatiske midler for angst angreb

03/02/2013 by admin

Homøopatiske midler har eksisteret i over to århundreder og deres fordele har dokumenteret gentagne gange. Læger og licens homøopatiske administratorer praksis over hele kloden. Homøopati giver ikke-giftige, helt ikke-kemiske alternativer til traditionel medicin og tilbyder lindring for en række symptomer, herunder angstanfald.

Aconitum Napellus

Dette middel er almindeligt anvendt til at lindre panikanfald. Hvis du føler dig truffet af pludselige bølger af frygt til tider ledsaget af hjertebanken, svedige håndflader, åndenød og skælvende, oplever du muligvis panikanfald.

Fosfor

Fosfor kan hjælpe dig hvis du har tendens til at give for meget. Det hjælper angstanfald, der er bragt fra nervøsitet omkring andre og den træthed, der kommer, når mennesker over stole på din åbenhjertig natur.

Silica

Ofte ambitiøse og meget intelligent genert mennesker lider angst og tab af tillid når præsenteret med offentlige taler opgaver, nye roller på arbejdspladsen, eksamener og interviews. Hovedpine, høj detektorfølsomhed og konsumption kan resultere. Silica hjælper med at kontrollere disse symptomer.

Lycopodium

Angstanfald anlagt den ved en frygten for fiasko kan dæmpes med Lycopodium. Følelse af klaustrofobi, fordøjelsesbesvær og irritabilitet er almindelige symptomer, der kan bremse du hvis du oplever denne form for angst.

Calcarea Carbonica

Fysisk sygdom kan tage sit præg på kroppen, og hvis du er bange for en opdeling, Calcarea Carbonica kan hjælpe med at mindske din frygt.

Doser

Hvis du er interesseret i at prøve homøopatiske midler, konsultere din læge først. Generelt, den anbefalede dosering er trykt på flasken. Tage midlet på de anbefalede intervaller, registrere hvordan du føler, og hvis du ikke føler nogen lettelse, prøv en anden metode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com