Hvordan man kan stoppe med at ryge for evigt

03/09/2013 by admin

Hvordan man kan stoppe med at ryge for evigt

Cigaretrygning er den hyppigste årsag til kræftrelaterede dødsfald i USA, ifølge American Cancer Society. Tobak energiforbrug tegner sig for næsten en ud af fem dødsfald. Afslutning rygning nu kan resultere i øjeblikkelig fordele for dit helbred. Hver cigaret du ryger skader dine lunger, blodkar og celler i hele kroppen, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse.

Gøre en slagplan

Planlægger kan Hvornår og hvordan du vil afslutte være en stor hjælp når det kommer til at holde op, ifølge HelpGuide.org. Vælg en dato i den næste måned og lad dine familiemedlemmer og nære venner ved, hvornår du har planer om at holde op. Beslutte, om du vil stoppe brat på din slutdato eller hvis du er gonna taper ned i dagene før du afslutter. De fleste mennesker vælger at stoppe brat, men hvis du tror ikke, der vil arbejde for dig, kan du prøve at rygning kun halvdelen af en cigaret, når en trang rammer for en uge eller to før dit rygestop dato. Slippe af med alle dine cigaretter før dit rygestop dato - ikke holde ekstramateriale omkring tilfældes skyld. Det er lettere at undgå at glide i et svagt øjeblik har du cigaretter rundt.

Lav en liste over grunde til at forlade

At lave en liste af de grunde, hvorfor du ønsker at afslutte kan foretage afslutning til gode lettere. Centers for Disease Control og forebyggelse viser samlet bedre sundhed, en større følelse af kontrol og manglen på afhængighed, med et godt eksempel for dine børn og beskytte kære omkring dig fra potentielt skadelige passiv rygning som fælles årsager rygere ønsker at holde op. Grunden til du vil afslutte er ikke vigtigt, så længe det er en motiverende faktor i din beslutning om at forlade. Folk med en grund til at forlade er ofte mere succesfulde i deres bestræbelser.

Nikotin substitutionsbehandling

Nikotin substitutionsbehandling er til gavn for mange longtime rygere med en stærk fysisk afhængighed af nikotin. Fælles over-the-counter nikotin udskiftninger omfatter tyggegummi, pastiller o og patches, der frigiver nikotin ind i blodbanen. Næsespray og medicin i pilleform er også tilgængelig fra din læge. Uanset hvilken nikotin erstatning system du vælger, altid følge din læge og producentens anvisninger, når du bruger nikotinerstatningsprodukter, designet til at hjælpe dig med at afslutte.

Få hjælp

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge, behøver du ikke at gøre det alene. Mange områder har støttegrupper, som mødes i person. Hvis du ikke kan finde en støttegruppe i dit område eller har ikke tid til i-person grupper, er der online grupper og telefon grupper, der kan hjælpe dig med at holde op. For nogle mennesker, kan simpelthen at kunne tale om vanskeligheden ved rygestop hjælpe ward af cravings, selvom disse cravings strike lang tid efter din sidste cigaret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com