Økonomisk hjælp til folk med Spondylitis

03/03/2013 by admin

Ankyloserende spondylitis er en inflammatorisk sygdom, der forårsager kroniske smerter i leddene og rygsøjlen i ryggen, ifølge Mayo Clinic. Behandling for denne tilstand, såsom anti-inflammatoriske medicin, kan mindske smerter og minimere risikoen for komplikationer. Imidlertid kan komplikationer af sygdommen, som nedsat bevægelighed, åndedrætsbesvær og hjerteproblemer, gøre holding et job meget vanskeligt. Heldigvis, der er finansielle ressourcer til folk med spondylitis.

Social Security invaliditetsydelser

Spondylitis patienter, der ikke har været i stand til at arbejde i et år kan kvalificere sig til social security invaliditetsydelser, ifølge USA socialkontor. For at kvalificere sig, skal du bevise, at du ikke kan arbejde i dit nuværende job længere på grund af den medicinske spørgsmål. Det skal også være dokumenteret, at din position ikke kunne blive ændret for at opfylde din medicinske behov. Når din ansøgning er godkendt, vil du begynde at modtage handicap betalinger hver måned. Beløbet afhænger af din situation.

Energi bistandsprogrammer

Hvis du har problemer med finansielt, kontakt din lokale energiselskab. De fleste energiselskaber har grant programmer for mennesker med særlige behov eller handicaps. Disse programmer giver tilskud til at betale en del af (eller hele) energiregning samtidig kæmper med et medicinsk problem.

Midlertidig støtte til trængende familier (TANF)

Hvis spondylitis forhindrer dig i at arbejde, kan du overveje at anvende for midlertidig støtte til trængende familier (TANF) gennem din tilstands sundhedsog human services department. Dette program giver føderale tilskud til familier, der kæmper for at betale for grundlæggende behov på grund af problemer med indkomst eller sundhedsmæssige forhold.

Health Insurance risiko Pools

Uden arbejdsgiver-sponsorerede sygeforsikring (hvis du ikke kan arbejde), mange mennesker med denne betingelse kamp med at betale dyre sundhed forsikringspræmier. De fleste stater har "health insurance risiko pools." Disse puljer er oprettet af staten lovgiver til at give mennesker med alvorlige sundhedsproblemer mulighed for at få sygesikring baseret på deres indkomst. For at kvalificere sig, skal du bevise, at forsikringer er alt for dyre baseret på din indkomst eller at du har fået afslag af mindst ét forsikringsselskab på grund af din helbredstilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com