Lotronex for irritabel tyktarm

03/07/2013 by admin

Lotronex, varemærke for alosetron, blev først godkendt af Food and Drug Administration (FDA) i februar 2000. Efter fem dødsfald var efter sigende forårsaget af Lotronex inden for de første otte måneder på markedet, trukket GlaxoSmithKline, skaberen af Lotronex, frivilligt lægemidlet fra markedet. I April 2002 anbefalede en FDA nævnet, at Lotronex sættes tilbage på markedet, men med meget fastere ordinerende restriktioner.Lotronex er kun for kvinder, der har diarré-dominerende irritabel tyktarm (IBS).

IBS

IBS kan komme i tre former: diarré dominerende, forstoppelse dominerende eller en kombination af begge. Da IBS er en funktionel sygdom, hvilket betyder, at tarmene ikke fungerer korrekt, kan nogen udenfor stimulus udløse en ændring eller intensivering af symptomerne. Så selvom du har diarré dominerende kan IBS, tager en stærk medicin, ligesom Lotronex, få dig til at udvikle forstoppelse.

Lotronex

Ifølge det stof oplysninger fra GlaxoSmithKline, er Lotronex en "potent og selektiv 5-HT3 receptor antagonist." Det virker ved at øge transittid af affald sagen gennem tarmene. Dette giver afføringen tid til at størkne og tarmene tid til opsuget en mere passende mængde vand end normalt.Det er kun blevet bevist effektiv i undersøgelser til brug i kvinder med diarré-dominerende IBS. Mænd deltog i undersøgelserne, men stoffet var så effektiv i dem. Lotronex er også ikke anbefales til kvinder under en alder af 18.

Fordele og forsigtighed

Mens Lotronex virker meget godt for et bestemt undersæt af enkeltpersoner, kan det være farligt og endda forårsage død, hvis taget forkert. Det er beregnet til brug af kvinder med svær diarré dominerende IBS. Hvis en person på Lotronex bliver forstoppet, må de ophøre brugen, indtil de ikke længere er forstoppet. Kvinder, der også har Crohns sygdom eller diverticulitis bør ikke tage Lotronex.Tarm forhindringer og iskæmisk colitis (en tilstand, hvor en del af din kolon bliver betændt) er blevet rapporteret med Lotronex brug; begge forhold kan være dødelig, hvis venstre ubehandlet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com